Huwelijk Daphne en Frits

Daphne en Frits hadden ervoor gekozen om alleen de belangrijkste dingen van de dag te laten vastleggen: De ceremonie, de fotoshoot en het proost/taart moment. Dat kan natuurlijk ook gewoon en dus ging ik op deze warme dag naar Hoorn waar het die dag zou gaan gebeuren.

Ik ontmoette het bruidspaar voor de deur van het Westfries Museum. Hier zouden ze over een aantal  minuten JA! tegen elkaar zeggen. Familie en vrienden stonden ze al op te wachten. De ceremonie was kort en bondig, een vleugje humor maakte het allemaal lekker losjes. Precies zoals ik ze heb leren kennen in de voorgesprekken. Ik hou ervan!

Na de ceremonie ben ik met het bruidspaar naar een aantal bekende plaatsen van Hoorn gereden om de foto's te maken. De gasten konden op hun gemak het Museum bezoeken. Als laatste hebben we ons gemengd met de gasten zodat we de laatste foto's konden maken in het Museum. Veel tijd hadden we niet meer, want de taart smeekte om aangesneden te worden, en dus zijn we naar de overkant gelopen, naar restaurant Ridderikhoff om te proosten op dit lieve bruidspaar. 

Ondanks dat ik er kort bij was, hebben we veel moois kunnen maken. Op de terugweg heb ik nog nagenoten van deze super leuke mensen!