Huwelijk Danique en Jeffrie

Trouwen in de buitenlucht, dat was de grote wens van Danique en Jeffrie. En op 1 juli 2017 was het dan eindelijk zover.
Of het wel ging lukken, dat was nog de grote vraag. Het weer kon immers roet in het eten gooien, maar gelukkig waren alle zorgen voor niets geweest, en brak zelfs de zon door toen de bruid door haar vader weggegeven werd, hoe mooi en bijzonder!

Vandaag mocht ik samenwerken met Frans van Weddingfilmer.nl. We kenden elkaar niet, maar gelukkig hadden we allebei de dezelfde visie en dus stond ons niets in de weg om er samen wat mooi van te maken.

Uiteraard begon in de dag met de voorbereidingen van het bruidspaar. Danique was in haar ouderlijk huis. Een gezellige drukte met alle vrouwen bij elkaar. Jeffrie zat met zijn vader op opa rustig thuis aan de koffie. Z'n pak al half aan, maar nog net niet teveel, zodat ik nog een aantal details kon maken van zijn pak en sierraden. Gelukkig van opa erbij voor de stropdas en zo stond Jeffrie niets meer in de weg om zijn bruid op te halen.

Midden in de woonkamer was de "First Look" samen met alle daggasten erbij. Altijd weer een bijzonder moment. 

Na een heerlijke lunch zijn we richting Hoorn gereden voor de trouwreportage. Het weer was perfect voor de foto's. Bewolkt, klein windje en toch lekker warm. We zijn in de omgeving van de haven geweest, bij het Julianapark en het bruidspaar had ergens onderweg nog een tunneltje gevonden. Om de fotoshoot af te sluiten zijn we nog naar het station geweest van Twisk. Hier kon ik het bruidspaar ook achter laten, zodat ik snel naar de trouwlocatie kon gaan van vandaag: Het Twiskerslot. Een super mooie locatie met alles erop eraan.

Nadat het bruidspaar aan tafel had plaatsgenomen was het voor mij, als ook voor Frans tijd om afscheid te nemen van deze geweldige dag!

De foto's vertellen het verhaal verder...