Huwelijk Daniƫlle en Thijs

1 september 2016, de grote dag van Daniëlle en Thijs. Enkele maanden gelden had ik met het aanstaande bruidspaar al een loveshoot gehouden op landgoed Beeckestijn in Velsen-Noord. Een klein voorproefje van de grote dag, en meteen foto's kunnen maken voor op de trouwkaart en verdere versieringen.

Nu was het dan eindelijk zover. Alles tot in de puntjes uitgewerkt (wat een super draaiboek!), en ook tijdens het feest was alles mooi versierd en een klein thema wat terug kwam over de dag.

De stage van Elisa is ook weer begonnen, en zo gingen we samen op reis naar Hoofddorp, alwaar Thijs thuis bij zijn ouders was om zich voor te bereiden op de grote dag. Z'n broers lagen nog lekker te slapen, maar Thijs was er helemaal klaar voor. Een aantal detais van het aankleden en natuurlijk even met pa en ma op de foto. Net toen we richting Daniëlle wilden gaan, kwam de bloemist de bloemen brengen, en dit konden we dus ook even vastleggen.

Daniëlle was thuis in Haarlem. Nog druk bezig met de make-up en het haar. De visagiste van vandaag was Kelly Baron. De ouders van Daniëlle waren ook druk doende met de laatste voorbereiden. Alles was klaar om de jurk aan te trekken. Altijd weer een spannend moment, maar het ging helemaal soepel, en dus was het wachten op Thijs of hij zijn bruid kwam ophalen. En gelukkig deed hij dat ook :-).

Als fotolocatie hadden ze gekozen voor Landgoed Elswout in Overveen. Een hele mooie locatie met alle mogelijkheden om een mooie reportage neer te zetten. Natuurlijk mocht de auto van van Trouwauto Purmerend ook niet ontbreken op de foto. We konden ons prima uitleven. Een mooi momentje was nog even een klein cadeautje van Daniëlle voor Thijs. Een zakdoek met een boodschap erop. Een originele manier van een trouwbelofte voordragen!

Natuurlijk was de tijd te kort, er moest natuurlijk ook nog iets officieels gebeuren vandaag. Op naar het Stadhuis van Haarlem om eindelijk Ja tegen elkaar te kunnen zeggen. Het stadhuis van Haarlem blijft toch 1 van de mooiste locaties om te fotograferen.

Nu het officiële gedeelte klaar was, was het tijd om te ontspannen en zijn we naar Restaurant de Uitkijk in Bloemendaal gereden voor een hapje en een drankje. Tussendoor nog een korte fotoshoot gehouden, en voordat het bruidspaar aan tafel ging met hun daggasten zelfs nog de openingsdans kunnen vastleggen.

We hebben weer een mooie dag mogen beleven!