Huwelijk Cindy en Guido

Fort Resort Beemster is voor mij geen onbekende locatie. Vaak ben ik er in de sauna te vinden, lekker ontspannen en bijkomen van alle mooie bruiloften. Er worden trouwbeurzen gehouden, maar nog nooit een bruiloft mee mogen maken op deze super mooie locatie. Cindy en Guido hebben daar verandering in gebracht. We hebben elkaar ontmoet op de trouwbeurs in het resort, de klik was er en op 1 september 2018 was het dan eindelijk zover. Maar voordat ze JA! tegen elkaar konden zeggen, ging er natuurlijk eerst nog wat aan vooraf.

En dus ging ik eerst naar Guido. Hij was bij zijn ouders zich aan het omkleden. Met een beetje hulp van vader en moeder werd hij in een heel mooi pak gehezen. En was hij al snel klaar voor de grote dag. Hop naar Cindy. Kijken of zij er ook al klaar voor was. Dat was ze bijna, de laatste make-up werd aangebracht en hierna kon meteen de jurk aan. Nu wachten op Guido. Dat wachten hoefde gelukkig niet lang te duren. In een mooie Rolls Royce kwam Guido voorrijden om zijn bruid op te halen. 

De fotoshoot konden we ook houden bij het resort. Hier konden we gebruik maken van diverse hoeken, zowel binnen als buiten. Nadat alles erop stond was het tijd om naar huis te gaan en de daggasten op te halen. Eerst nog een heerlijke lunch om vervolgens weer terug te keren naar de trouwlocatie. Het weer was prachtig en dus kon de ceremonie buiten plaatsvinden. Niets en niemand stond hun in de weg om te genieten van de speech en dus zeiden ze volmondig JA!. Na de ceremonie was er een lekkere taart en werd er genoeg drinken rondgebracht. Tussendoor diverse familie foto's gemaakt en nadat het bruidspaar aan tafel ging, heb ik een laatste ronden gemaakt en zat mijn dag erop.