Huwelijk Chantal en Stanley

De avond voor je trouwen nog rustig in mijn studio afspreken om de laatste wensen door te nemen, het was geen probleem voor Chantal en Stanley. Ze maakten zich totaal niet druk over de volgende morgen, en de grappen en grollen van onze eerste gesprek gingen ook nu gewoon weer verder. Een voorbode van de volgende dag :-)

Chantal en Stanley trouwden op 15 september 2016. Ze wonen in Alkmaar, vlakbij het centrum. Ze wilden lopend vanaf huis naar het gemeentehuis, tussendoor op diverse plaatsen foto's maken, en vooral genieten van hun dag. Met deze ingrediënten kwam ik bij hun thuis aan, alwaar ze bezig waren met de laatste puntjes op de i. Chantal is zwanger, lopend ging nog steeds prima, het enige puntje wat vandaag niet zo heel fijn was dat was de warmte. Ik ben de moeilijkste niet, dus hup rugtas om met flessen water en handdoekken, zodat ze onderweg konden deppen en het water konden aanvullen zijn we opweg gegaan naar de eerste stop, het pondje van Alkmaar. Een paar keer heen en weer gevaren voor de leukste foto's om vervolgens door te gaan naar het Victoriepark. Net opgeknapt en lekker wat schaduw van de bomen. Een prima begin van de echte reportage. Vervolgens via de diverse grachten richting het gemeentehuis gelopen alwaar familie en vrienden op het bruidspaar stonden te wachten. Maar een ijsje mocht natuurlijk niet ontbreken, en ook dit kon natuurlijk niet zonder een grap :-)

Na de ceremonie een enkele familiefoto gemaakt. Schuin tegenover het gemeentehuis staat het restaurant Fellini, alwaar het bruidspaar lekker ging genieten van een italiaans diner. Nog een paar sfeerfoto's gemaakt, en voor mij alweer tijd om afscheid te nemen van dit geweldige bruidspaar. Een kort dagje dit keer, maar wat een lol hebben we gehad :-)