Huwelijk Carolien en Guido

Je hebt bijzondere bruiloften, en hele bijzondere bruiloften. De grote dag van Carolien en Guido valt stiekem wel in de hele bijzondere bruiloften selectie. Niet omdat alles extreem bijzonder was, maar omdat er een aantal hele speciale puzzelstukjes in elkaar vielen op deze dag.

Op de eerst plaats is Carolien zelf ook (bruids)fotograaf, en zoek dan maar eens een collega die jouw dag mag gaan vastleggen. Gelukkig kwam ze bij mij terecht. Toch een extra eer dat je dit dan mag verzorgen. 

De 2e puzzelstukje was dat Carolien trouwde op een locatie die ze maar al te goed kende. Het Hof in Bergen. Hier is ze geboren en opgegroeid. Hoe mooi is het dan dat je daar ook mag trouwen. Tussen de bomen waarin je vroeger altijd al op de uitkijk stond.

Dit mocht ik allemaal beleven op 13 augustus 2016.

De hele dag was gepland in en om Het Hof. Ik kon dus rustig heen en weer lopen om de sfeer vast te leggen. Van de make-up, de mensen die aan het versieren waren, de bruidegom die lekker aan het rommelen was (en heerlijke koffie zette!). Een ideale werkplek :-)

Na de ontmoeting zijn we foto's gaan maken. Het Hof heeft alles wat je nodig hebt. Mooie muren, achtergronden, open velden, water, bos, bruggetjes, een tuin die heel mooi in bloei stond. We konden ons heerlijk vermaken. Zelfs een kleine regenbui hield ons niet tegen, een paar foto's tussen de bomen, om vervolgens weer verder te gaan naar de volgende plek. Helaas zat ik wel aan tijd gebonden, en moesten we naar binnen gaan, voordat de gasten het bruidspaar al zouden zien voor de ceremonie. 

De ceremonie kon buiten plaats vinden. Gelukkig zette de regen verder niet meer door en kon het doorgaan zoals gepland. De ambtenaar was een oude bekende: Rob van Laaren. Een enthousiaste man, die er ook echt voor gaat. Tussen de grappen en grollen was er ook tijd voor serieuze momenten. Carolien en Guido vertelden zelf waarom ze met elkaar wilde gaan trouwen, en dat levert natuurlijk een kippenvel momentje op. 

Na de ceremonie de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt, en was het tijd voor champange en taart. Hierna vooral veel sfeerfoto's gemaakt van de gasten en het bruidspaar. Nadat zij aan tafel plaatsnamen voor het diner, was het voor mij tijd om afscheid te nemen van deze hele mooie, en vooral bijzondere dag!