Huwelijk Brigit en Jan-Nico

In 2013 trouwden Dieuwertje en David, en nu op 9 september 2016 was het de beurt aan de broer van Dieuwertje; Jan-Nico en Brigit. 
Enkele maanden voor de bruiloft hadden we al veel contact met elkaar, samen met Elisa mochten we hun trouwkaart ontwerpen. Altijd bijzonder om dit voor een bruidspaar te mogen verzorgen bovenop de trouwreportage.

En nu was het dan eindelijk zover, en dus stond ik om 9 uur bij de bruid op de stoep in Westwoud om de eerste foto's te maken van de voorbereidingen. Ze was bij haar ouders thuis. De visagiste was druk bezig met de verschillende laagjes aan te brengen, en de ouders waren druk heen en weer aan het lopen om ook de laatste details te doen in en om het huis. Nadat ik wat sfeerfoto's had gemaakt ben ik richting Hoogkarspel gereden, hier was Jan-Nico. Tijd voor een bakkie koffie, we waren tenslotte bij de aanstaande bruidegom gearriveerd. Hier was het rustig, alle tijd en wachten op wat komen ging. Niet te lang natuurlijk, want ja... Brigit liet niet op haar wachten ;-) 

Na de ontmoeting zijn we meteen wat familiefoto's gaan maken in de tuin. We konden ze er maar alvast op hebben staan. De gezamenlijke lunch stond ook op het programma.  Hierna meteen door naar de fotolocatie; de dijk langs Oosterleek, vlakbij het kerkje alwaar ze later op de dag zouden gaan trouwen. De omgeving leende zich prima voor diverse foto's. Laag/hoog, groen, water, hekjes, bomen... ik had alles wat ik wenste in bereik, en zo konden we diverse foto's maken.

De ceremonie vond plaats in het kerkje van Oosterleek. De babs van vandaag was de moeder van de bruidegom. Wederom heel bijzonder om dit mee te maken. Het was hierdoor losjes, en romantisch tegelijk. Met de sfeer van een kerkje dus helemaal compleet!

Na de ceremonie was het tijd voor een receptie naast de kerk. Een lekker stuk taart en muzikale ondersteuning van de band waarin de halve familie van Jan-Nico in speelt. Het diner en het feest vonden plaats bij Bantam in Hoogkarspel. Hier heb ik nog een enkele sfeerfoto gemaakt, en tussendoor een eerste selectie van de fotoshoot ontwikkeld, zodat deze op de beamer getoond konden 's avonds tijdens het feest.

Voor mij was hiermee helaas weer een einde gekomen van een te gekke dag!