Huwelijk Bonnie en Arno

Trouwen in coronatijd, het is niet makkelijk en simpel, maar dan ken je Bonnie en Arno nog niet...

Bonnie en Arno zijn via via bij mij terecht gekomen. Ze wonen niet direct in de buurt, dus veel mail en app contact gehad, en ze zijn zelfs bij mij in de studio langs geweest om nader kennis te maken. De klik was er meteen, en ik wist dat dit een dag ging worden om nooit meer te vergeten...

Na elke persconferentie van de regering over de nieuwe maatregelen hadden we meteen weer contact, wat kunnen we en wat mogen we. Zo verzonnen ze ook de leukste dingen, en wisten we hoe we alles gingen aanpakken. Het werd steeds spannender en spannender. Maar op 10 oktober 2020 was het dan eindelijk zo ver, de grote dag was aangebroken en dus zat ik om 06.15 uur in de auto richting Apeldoorn om de voorbereidingen vast te leggen van deze legendarische dag.

Ik begon bij de kapper waar alle vrouwen zich hadden aangemeld om de haren en de visagie te laten doen. Iedereen met een mondkapje op, het hoort erbij in deze tijd. Stiekem heeft het ook wel iets grappigs, en hoorde het ook echt bij deze dag. Voor mij tijd om even rust te pakken en naar de mannen te gaan. Het blijft leuk om te zien hoe "relaxed" het is bij de bruidegom. Gewoon wakker worden, kopje koffie, rustig aankleden en wachten... Terug naar de vrouwen, het aankleedmoment was aangebroken. Wat een mooie jurk!

Het ophaalmoment was ook bij de kapper, het was het beste om hier te doen, want we zouden doorrijden naar Radio Kootwijk om hier foto's te maken. De voorspellingen voor deze dag waren heel slecht. Regen, onweer, wateroverlast... maar ja, ook dit wisten ze goed te regelen. We konden bij het zendergebouw naar binnen. Het bleek niet nodig te zijn, het was stralend mooi weer. Misschien iets te fris, maar we mochten zeker niet klagen! Gelukkig konden we ook naar binnen, het is een mooi gebouw, dus hier kon ik mij flink uitleven. Natuurlijk hebben we ook gebruik gemaakt van de omgeving buiten.

De trouwceremonie was in Hoog Soeren, bij Kapel Hoog Soeren, een super mooie locatie waar alles samenviel. Omdat er niet veel gasten mee mochten vanwege de maatregelen, was het super intiem, de locatie leende zich daar erg goed voor. Natuurlijk was er aan iedereen gedacht, en waren alle namen opgeschreven van de mensen die er eigenlijk bij moesten zijn, zo waren ze er toch. De ceremonie werd muziekaal ondersteunt, wat het nog mooier en bijzonderder maakte. Na het burgerlijk huwelijk was er nog een inzegening via een liveverbinding met Zuid-Afrika. Nogmaals een dag om nooit meer te vergeten. En het weer? De voorspellingen kwamen uit, de groepsfoto konden we niet buiten maken, en we gingen doorweekt de auto in. Maar wel met een glimlach van oor tot oor!