Huwelijk Ben en Sebastiaan

20 maart 2020, een hele bijzondere datum, zeker voor Ben en Sebastiaan.


In mijn jubileum jaar, Daniël Vos Fotografie bestaat 10 jaar, zijn Ben en Sebastiaan niet alleen het eerste bruidspaar van 2020, ze zijn ook voor mij het eerste mannenstel waarvan ik hun huwelijk mag vastleggen. Dat werd eens tijd :-)

Het verliep allemaal niet heel makkelijk in de aanloop van hun trouwdag, en dan kwam ook nog eens Corona om de hoek kijken. Wat er ook gebeurde, op deze datum gingen ze toch echt JA! tegen elkaar zeggen. Gelukkig mocht het doorgaan, en kon ik erbij zijn. Het grote feest komt later wanneer het weer kan en mag.

Om 13 uur melde ik mij in Den Helder om het bruidspaar op te halen voor de fotoshoot. Eerst zijn we naar Neptunes gereden. De locatie waar het grote feest zou plaatsvinden. Hier hebben we foto's gemaakt voor de nieuwe uitnodigingen, die moeten natuurlijk gemaakt worden. Daarna zijn we in de omgeving van Fort Kijkduin foto's gaan maken. Ondanks de koude wind, hadden we prachtig weer. Af en toe even opwarmen achter een muurtje of in de auto, en weer door. We hadden alle tijd, en dat is dan echt lekker.

(de tekst gaat na de foto's verder)

Om 15 uur hebben we ons gemeld bij het gemeentehuis van Den Helder, waar we met een select groepje hebben kunnen genieten van het levensverhaal, de liefde en de grappen en grollen van Ben en Sebastiaan. Natuurlijk zeiden ze JA!. Na een, iets te zoette, borrel hebben we afgesloten met het maken van groepsfoto's, en was het voor mij tijd om afscheid te nemen van dit geweldige bruidspaar. Een dag om nooit meer te vergeten!