Huwelijk Basia en Jesse

Op 28 juli 2017 vond in Middenmeer een hele bijzondere bruiloft plaats. Namelijk die van Basia en Jesse. Na maanden van voorbereidingen was het dan eindelijk zover.

De bruid en bruidegom van vandaag waren op een steenworpafstand van elkaar zich aan het voorbereiden op de grote dag. Jesse in zijn eigen huis samen met wat vrienden en familie, en Basia bij haar schoonouders. Hier was het gezellig druk. De meiden moesten natuurlijk allemaal in de make-up, de haartjes moesten gedaan worden en natuurlijk kan je tussendoor ook nog van alles doen en regelen. 

Nadat iedereen klaar was kon Jesse zijn bruid ophalen voor de fotoreportage. Zo zijn we naar Medemblik gereden. Hier heb je alles wat je maar nodig hebt. Een kasteel, veel groen, water en een mooi bruidspaar. Ik kon me dus prima vermaken.

Na de reportage zijn we naar huis gereden om een broodje te eten en om de familie op te halen. Op naar de trouwlocatie van vandaag: Meerhoeve in Middenmeer. Basia en Jesse wilden graag buiten trouwen. 10 minuten voor de ceremonie regende het flink, maar al snel kwam de zon weer tevoorschijn, en dus kon alles naar wens worden ingevuld. Na de ceremonie hebben we nog een paar foto's gemaakt en daarna ging het bruidspaar aan tafel, en was het voor mij tijd om afscheid te nemen.