Huwelijk Annette en Ruud

Annette en Ruud hadden groot nieuws te vermelden, en dat was niet alleen maar JA tegen elkaar.

Enkele maanden geleden hadden Annette en Ruud al een loveshoot met mij gepland. Deze gingen we doen op het strand van Castricum. Het was koud, maar dat mocht de pret niet drukken. De foto's gingen we ook gebruiken voor hun gastenboek, en zo hadden we voor hun bruiloft al diverse keren contact. Uiteraard hadden we kort voor de bruiloft een laatste gesprek, en toen kwam er heel voorzichtig al heel bijzonder nieuws op tafel. Het was allemaal nog pril en spannend, dus mondje dicht. 2 dagen voor de bruiloft had Annette een laatste echo en die zag er goed uit, en dus mochten we tijdens de trouwreportage ook foto's maken voor de bekendmaking van hun toekomst.

Maar voordat het zover was ging er in de ochtend natuurlijk nog wat aan vooraf. Ik begon bij de kapper tegenover het huis van Annette en Ruud. Hier was het een gezellige boel en langzamerhand werd Annette nog mooier gemaakt. Toch een kunst als je ziet wat de kapper eerst allemaal met het haar uitspookt, maar gelukkig kwam het ook nu weer goed. Nadat de kapster klaar was is Annette naar haar ouderlijk huis gereden om zich daar om te kleden. Ik ben naar de overkant gelopen om eens te kijken hoe het bij Ruud ging. Een tikkeltje zenuwachtig mocht de pret niet drukken, en het aankleding verliep vlotjes. Moeder en schoonpa kwamen Ruud nog even aanmoedigen. Tijd voor mij om naar Annette te gaan. 

Ook zij was bijna klaar met de jurk en dus was het wachten op Ruud. Hij stond stiekem al op de hoek te wachten en dus konden ze elkaar snel bewonderen. Een paar kleinde foto's maken voor de deur en hop de bus in voor een aantal foto's in de omgeving van Medemblik. Het centrum, het ijsselmeer en natuurlijk Kasteel Radbout mochten niet ontbreken. Nadat we alle foto's gemaakt hadden zijn we terug gegaan naar huis om de familie op te halen. Ook zij mochten allemaal mee met de bus om naar het strand van Castricum te gaan. Hier voltrok de ambtenaar van de Burgelijke Stand het huwelijk bij Zoomers. Helaas was het net te fris om met de voetjes op het strand te gaan trouwen, maar gelukkig is binnen een goed alternatief te vinden. Tijdens de ceremonie maakte het bruidspaar zelf bekend dat ze zwanger zijn, een extra mooi moment, voor velen onverwacht. Bijzonder om het om deze manier kenbaar te kunnen maken. Het leide natuurlijk tot extra lange rijen tijdens het feliciteren, want iedereen had nu natuurlijk nog meer te vertellen en te feliciteren :-).

Na de taart en een borrel was het tijd voor het diner. Tijdens het diner heb ik een aantal foto's van de dag bewerkt, zodat deze op de beamer te zien waren. Een extra stukje aankeding van de feestlocatie. Omdat we op het strand waren mocht de zonsondergang niet ontbreken op de foto, en hiermee sloot ik de dag af, zodat het bruidspaar verder kon gaan genieten van het feesten.