Huwelijk Anne-Marije en Stefan

Anne-Marije en Stefan ken ik alweer een tijdje. Via via via hebben we elkaar ooit ontmoet en zijn we elkaar blijven volgen. Stefan fotografeerd zelf ook, dus de link is dan snel gelegd. 

Nu was op 8 september eindelijk hun grote dag. Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs de tijden dat het mocht regenen waren doorgegeven, en zo konden we op deze "herfstdag" toch alle dingen doen en maken die we graag wilden maken. Als klap op de vuurpijl kwam Stefan zijn bruid ophalen in een Ferrari. Naast mooie bruiden, mijn 2e favoriet ;-)

Ik begon de dag bij Stefan en hun zoon Sven. Lekker rustig beginnen met een kop koffie, de dag doorspreken en hier en daar een grap maken over de dag van vandaag. 8 september is namelijk de dag van de scheidingen, hoe verzin je het om dan te gaan trouwen :-)

Nadat zowel Sven als Stefan hun trouwpakken aanhadden, was het voor mij tijd om naar Anne-Marije te gaan. Ze was in Schagerbrug bij de kapper. Gezellig met moeders en vriendinnen was het een gezellige boel. Nadat zowel de kapper als de visagiste klaar waren zijn we naar het huis van Anne-Marije haar moeder gegaan. Hier trok ze haar jurk aan en was het wachten Op Stefan. Met z'n snelle wagen liet hij natuurlijk niet lang op zich wachten en konden ze elkaar eindelijk weer in de armen sluiten. Na de ontmoeting zijn we in de omliggende tuinen de eerste foto's gaan maken. Een voordeel dat we dan hier konden doen was toen het weer even begon te regenen we gewoon naar huis konden gaan om te schuilen, om vervolgens weer verder te gaan toen het droog was. Nadat alle foto's gemaakt waren zijn we naar Heerhugowaard gereden. Hier trouwden ze in het Gemeentehuis. Hierna uiteraard de groepsfoto gemaakt en zijn we doorgereden naar de feestlocatie. Ze hadden gekozen voor Skeef! in Heerhugowaard. Na een borrel was er een heerlijk diner, en daarna mocht het feest natuurlijk niet ontbreken. Tijdens het feest kwamen er een aantal bekenden voorbij, toch altijd leuk om oud bruidsparen ook weer even te kunnen spreken. Het was nog lang onrustig in Heehugowaard ;-)