Huwelijk Angelique en Sander

 

Een huwelijk verdelen over 2 dagen? Het komt niet zo heel vaak voor, maar Angelique en Sander gaan lekker hun eigen weg en dat is niet eens zo heel verkeerd...

En dus stond ik dinsdag 12 juni in Obdam bij Sander en Angelique thuis om ze op te halen voor de fotoshoot. Deze hebben we gedaan bij hun thuis. Sander is nogal een autosportgek, en in de garage stond dan ook zijn Alfa Romeo te pronken. Omdat het ook lekker gek mocht hadden we al het 1 en ander besproken wat leuk zo zijn. En dus lag Sander onder zijn auto te sleutelen en moest Angelique maar even wachten ;-)

Na een aantal hilarische foto's zijn we naar Heerhugowaard gereden voor het 2e deel van de trouwreportage. Hier hebben we gebruik gemaakt om de andere auto op de foto te zetten en zijn we nog gaan spelen in de speeltuin...

Omdat het al bijna tijd was om naar De Goorn te rijden om JA! tegen elkaar te zeggen moesten we de schommels links laten liggen zodat we nog wat foto's bij een meertje konden maken. Hier hebben we zelfs nog een paar serieuze foto's kunnen maken.

Na het ja-woord zijn we doorgereden naar Obdam om hier een aantal groepsfoto's te maken. Hierna was het klaar voor vandaag. Het bruidspaar ging nog even eten met een klein groepje. Op vrijdag 16 juni was het feest in Obdam, en hier ben ik ook bij geweest om de foto's te maken. Een fris begin van de avond, stiekem wel heel erg lekker!