Huwelijk Angelique en Mees

De grote dag van Angelique en Mees was op zaterdag 28 september 2019.
Een dag met heel veel regen, maar wel op de juiste momenten, zodat het bruidspaar er bijna geen last van had. Hoe fijn is dat?

Ik begon de dag met het vastleggen van de voorbereidingen. Angelique was bij haar ouders en Mees was thuis samen met hun kinderen en zijn ouders in Zwaag.
De ontmoeting was tijdens de ceremonie, een mooi en speciaal moment. Een kleine regenbui tijdens de ceremonie liet het bruidspaar niet wegjagen uit de tuinen van Robachers Watermolen in Hauwert. Er was een tent opgezet en een aantal extra parasols, zodat iedereen droog kon zitten. Een lach en een traan hoorden erbij vandaag, net als de kids die lekker hunzelf konden en mochten zijn. Ik hou ervan!

Na de ceremonie hebben we de taart aangesneden en was het tijd om te proosten. Uiteraard mochten de felicitaties niet ontbreken. Nadat iedereen lekker gesetteld was heb ikhet bruidspaar meegenomen voor een korte trouwreportage. Hierna vond het diner plaats en kon ik de Photobooth opbouwen voor de avond. Het feest was gezellig. De DJ bracht de sfeer er goed in, ondanks dat de regen nu met bakken uit de hemel kwam vallen. We hadden er totaal geen last van. Hoewel.. het terug lopen naar de auto was een uitdaging, maar dat red ik :-)

Lief bruidspaar, dank jullie wel voor deze mooie en bijzondere dag. Hierbij een preview van de foto's.