Huwelijk Angelique en Leon

Hoe leuk is het als je vroegere buurvrouw gaat trouwen, en je mag erbij zijn als hun fotograaf? Dat mocht ik beleven tijdens de bruiloft van Angelique en Leon op 19 mei 2017.

De dag begon in Oudorp bij Angelique thuis. Een gezellig weerzien van oude bekenden, de buurjongens die inmiddels een heel stuk groter waren geworden en natuurlijk de overige aanwezigen. Allemaal op hun eigen manier aan het voorbereiden op de grote dag. Een gezellige drukte uiteraard :-). Ondertussen ook even naar Leon gereden. Hij was iets verderop bij zijn ouders thuis. Nog rustig aan de koffie, en wachtend op wat komen ging. Nadat hij z'n pak aan had ben ik terug gegaan naar Angelique. Zij had ook haar jurk bijna aan en dus mocht Leon zijn bruid ophalen.

De fotoshoot hebben we gedaan in Heiloo. Eerst op de trouwloctie: Landgoed Nijenburg. Steeds verbaas ik me weer hoe mooi het is, en wat voor leuke dingen je hier kan doen. Je hebt er alles; een mooi gebouw, water, mooie bomen, een oprijlaan, fruitbomen noem maar op, stiekem weer tijd te kort om de foto's te kunnen maken, maar ja we moesten wel weer op tijd weg gaan, anders zouden de gasten ons al zien. Dus hop naar de overkant het bos in gereden om daar de fotoshoot af te ronden.

Tijd om JA tegen elkaar te zeggen, het grote moment was eindelijk aangebroken. Onder genot van alle familie, vrienden en bekenden stonden ze tegenover elkaar te stralen, en kwam er een heel mooi Ja-woord. Tijd voor champagne en taart om dit te vieren. Hierna nog een aantal groepsfoto's gemaakt en was het voor mij tijd om afscheid te nemen van deze mooie dag, met een bijzonder en leuk bruidspaar!

En ja, het was een eer, en vooral super leuk om mijn vroegere buurvrouw tijdens haar huwelijk op de foto te mogen zetten :-)