Huwelijk Andrea en Dennis

Soms heb je wel eens van die bruiloften, waarbij de lat net even hoger ligt dan anders, en zo ook tijdens de bruiloft van Andrea en Dennis. Andrea en Dennis hadden me al vaker aan het werk gezien bij bruiloften van vrienden, en zo kwamen ze ook bij mij terecht. Al deze vrienden waren ook aanwezig vandaag, erg leuk om iedereen zo weer even te zien en te spreken. Maar wat het nog specialer maakte is dat Andrea de grote zus van Elisa is, mijn stagiair. 

De bruiloft was tot in de puntjes voorbereid. Het was nog even spannend wat het weer zou gaan doen. Andrea en Dennis zouden in de buitenlucht JA naar elkaar gebaren, maar de voorspellingen waren niet al te best. Gelukkig viel het allemaal reuze mee op de dag zelf. Het was zelfs warm en zonnig, dus stond niets meer in de weg om er een bijzondere dag van te maken!

Ik begon de dag bij Andrea's ouderlijk huis in Beverwijk. De dames werden allemaal verwend door de kapsters en visagistes. Een gezellige drukte, waarbij vader toch maar gekozen had om op de trouwlocatie mee te helpen, die had het goed gezien ;-).

Tussendoor ben ik nog naar Dennis gereden, die was op nog geen 5 minuten afstand zich ook aan het voorbereiden. Weer leuk om de verschillen tussen de bruid en bruidegom te zien. Bij de één een gezellige drukte, bij de ander lekker rustig en wachten op wat komen zou gaan. Natuurlijk moest ik weer optijd terug zijn bij Andrea, zodat ik het moment van de dag kon vastleggen: het aantrekken van de jurk. Omdat het mooi weer was, en de tuin heel mooi en sfeervol was, hebben we ervoor gekozen om de jurk buiten aan te trekken. Dit leverde nog mooiere plaatjes op.

Nu was het tijd voor de ontmoeting. Ook weer zo'n bijzonder moment, waarbij alles samen komt en er best een traantje weggeveegd mag worden. Nadat de bruid haar bruidegom had goedgekeurd zijn we richting Velsen gereden naar landgoed Beeckestijn. Een hele mooie locatie met alles erop en eraan wat ik nodig heb om nog mooiere foto's te kunnen maken. Gelukkig hadden we tijd genoeg ingepland, en zo konden we ook alles rustig aflopen. Het gebied is vrij groot :-)

Hierna terug naar huis om een broodje te eten, de familie en vrienden te zien, een deel van de familie komt uit Oostenrijk, en vooral om even op te laden voor het volgende grote moment. Om de verassing nog groter te maken voor de gasten, mocht Dennis thuis eten, om daarna zijn aanstaande vrouw opnieuw op te halen.

Tijd om naar het grootste moment toe te gaan: de ceremonie. Deze vond buiten plaats bij de Smaeckkamer in Beverwijk. Een mooi restaurant en grote tuin waar ze dan toch eindelijk echt JA naar elkaar konden gebaren. Nog een bijzonder momentje was dat Saskia, mijn vrouw, mocht tolken tijdens de ceremonie voor de gasten. Zo moest ik nog meer mijn best doen natuurlijk ;-).

Na de gebruikelijke groepsfoto's was het tijd voor taart, champange en de zenuwen te laten gaan. Nu was het alleen nog maar genieten van een mooi feest met hele mooie en vooral lieve mensen om hun heen.

Een dag om nooit meer te vergeten!