Gastenboek

Benieuwd wat mensen van mijn werk en werkwijze vinden? Of wil je zelf je mening toevoegen? Dat kan allemaal via mijn gastenboek.

13-06-2018Gijs & Wendy

Op 16 mei zijn wij getrouwd op het strand en Daniel heeft fantastische foto's gemaakt. Hij zoekt de meeste mooie momenten en situaties. Ook het voorgesprek was heel prettig en ook fijn dat het allemaal op korte termijn geregeld kon worden. Wij hebben echt een super ervaring met Daniel! Van het begin tot het einde! Echt top!

27-05-2018Mia en Rien Lissenberg

Op 7 april hebben wij een fotoshoot bij Daniël in de studio gedaan met onze kinderen en kleinkinderen. Mede door de ongedwongen sfeer en de manier waarop Daniël met de kinderen omging is het resultaat een prachtige serie foto's geworden. Dank je wel, Daniël, het was super.

20-10-2017Jeroen Komen

Wij zijn op 15 september getrouwd in het Alkmaarse stadhuis, en hebben die middag een wandeling door de Schoorlse Duinen gemaakt met onze gasten. Dankzij Daniël hebben we hier prachtige foto's van. Vooraf hebben we prettige voorgesprekken gehad, en altijd snelle reactie. Op de dag zelf trad hij niet op de voorgrond waardoor we heel veel mooie, spontane, foto's hebben. Hij gaf tussendoor goede tips en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de dag zelf!

03-08-2017Ryanne

Tijdens onze vakantie ben ik op het strand van Callantsoog ten huwelijk gevraagd door mijn vriend. Wij wilden graag een loveshoot op dezelfde locatie. Daniël had gelukkig tijd voor ons op zo’n korte termijn. Wij zijn erg tevreden over hoe het allemaal is gegaan. Daniël is vriendelijk, neemt de tijd, denkt met je mee… in één woord: super! De foto’s zijn erg mooi geworden, het zijn er ook veel! Het was voor ons een mooie ‘oefening’ voor de bruiloft volgend jaar. Wij bevelen Daniël absoluut aan :)

22-07-2017Annelies Stegers

Gisteren hebben we de ingelijste foto's op kunnen halen en nu hangen ze dan eindelijk in de kamer. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat. Een heel fijn en mooi aandenken aan onze 40-jarige bruiloft. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor jouw grote aandeel daarin! Een warme groet met dikke zoen van Annelies en Sjaak Stegers!