Huwelijk Franka en Ferenc

We moesten er even op wachten, maar de herfstkleuren zijn er dan nu toch eindelijk. En wat leverde het mooie plaatjes op tijdens de grote dag van Franka en Ferenc. Op 27 oktober 2016 trouwden zij in Hoorn.

Ik begon de dag bij Franka in Hoorn. Ze werd al flink onder handen genomen door de visagiste, terwijl de kapper druk was met haar moeder. Een gezellige drukte met nog een paar mensen om hen heen. Tevens was de videograaf, Iris Wagemaker, ook al aanwezig. Meteen even kennismaken, en elkaar vertellen wat we van elkaar verwachten. Gelukkig komt dat altijd goed. Nadat ik de eerste details erop had gezet, ben ik samen met Iris naar Ferenc gereden. Hij was niet zo heel ver van zijn bruid vandaan. Gewoon lekker thuis z'n ding aan het doen, en vooral wachten op wat komen gaat. Ook hier natuurlijk de details van het aankleden vastgelegd. Precies toen Ferenc zijn kleding aanhad kwam de trouwauto voorrijden. Konden we dit moment ook vastleggen. Terug naar de bruid. Ze moest haar jurk nog aandoen. Dit verliep ook allemaal voorspoeding, en dus kon Ferenc zijn bruid ophalen. De ontmoeting was zoals het allemaal ooit begonnen was. Franka zwaaiend uit het raam, terwijl Ferenc langs kwam rijden, precies zoals het voorheen altijd ging. Voordat Ferenc naar school ging even zwaaien naar Franka. Hoe bijzonder is dat!

Tijd om even tot rust te komen onder het genot van een broodje en een drankje, om daarna verder te gaan met het programma; de fotoreportage. Deze vond plaats in centrum Hoorn. Ook de bijzondere plekken van het bruidspaar natuurlijk niet overgeslagen. Van de pinautomaat naast de Hema tot aan de kroeg waar de eerste kus plaatsvond en natuurlijk alle andere mooie plekjes van Hoorn werden niet overgeslagen. Zoals eerder gezegd waren de herfstkleuren eindelijk goed te zien, en dat leverde mooie plaatjes op. Tussendoor nog even langs de Bruidsmodezaak gelopen (Lijfstyle), om een vlek uit de jurk te halen. Wat een super service! 

Maar nu was dan eindelijk het grote moment aangebroken; tijd voor het Ja-Woord. En zo gingen we naar de Oosterkerk in Hoorn. Wat een mooie ruimte, en vriendelijk personeel. Alles kon en mocht, en zo kon ik mij heerlijk uitleven tijdens de ceremonie.

Na de ceremonie stond het volgende spektakel stuk op het programma. Franka en Ferenc verwachten hun kindje begin 2017, en de bruidstaart, gemaakt door Micha's en Diana's, onthulde het geslacht van de kleine. Een heel bijzonder moment!

Met een groepsfoto en sfeerbeelden van de receptie sloot ik de dag af. Mijn laatste bruiloft van seizoen 2016 zat erop. Ik mocht voor 40 bruidsparen dit jaar de trouwreportage verzorgen, en wat was dit een mooie afsluiting van het seizoen!