Fotoshoot buiten

In de natuur

Foto's maken in de natuur? In de omgeving van Broek op Langedijk heb je veel plekken waar we samen aan de slag kunnen gaan. Het liefste neem ik jullie mee naar het duingebied. Hier weet ik aantal bijzondere plekjes waar we op een leuke en ontspannen manier mooie foto's kunnen maken. Of je dat alleen wilt, van je gezin of van je familie? Het kan allemaal. Het voordeel van buiten is dat we lekker kunnen lopen, springen, in bomen kunnen klimmen. We komen van alles tegen wat we kunnen gebruiken. Een ander voordeel is dat we de foto's op diverse locaties kunnen maken die allemaal bij elkaar liggen. Zo wilt de één graag een groene achtergrond, de ander wilt de duinen als decor aan de muur hangen, en de kids vinden het natuurlijk geweldig als er ook iets voor hun bij zit.

Een fotoshoot in de natuur is niet te vergelijken met een fotoshoot in de studio. Daar zit echt wel verschil in. Er zit geen verschil in tarief. Mocht het op de afgesproken datum toch slecht weer zijn, dan spreken we natuurlijk gewoon een nieuwe datum af, zonder extra kosten.

Het maakt niet uit met hoeveel personen jullie op de foto willen gaan. Hoe meer hoe gezelliger. 
Jullie krijgen alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie. Een grote selectie is ook bewerkt, zodat deze kant en klaar zijn om afgedrukt te worden. Jullie mogen doen en laten wat jullie zelf willen doen met de foto's. De copyrigts komen in jullie handen.

Kledingadvies

Voor groepen is het altijd leuk om iets aan te hebben wat goed matcht bij elkaar. Bijvoorbeeld een spijkerbroek met een basic shirt erboven, en dan het liefst allemaal gelijk. Dus wit of rood. Probeer schreeuwende teksten te vermijden. Extra kleding meenemen mag altijd. Omkleden is geen enkel probleem. Accesoires zijn ook altijd welkom. 

Er zijn diverse pakketten beschikbaar, hieronder vind u de mogelijkheden:

Fotoshoot

Bestellen achteraf

1 uur fotoshoot op locatie

Professionele nabewerking van jullie foto's

Foto's in beveiligde online omgeving in te zien en te bestellen
zowel digitaal als afdrukken zijn mogelijk

Accordeonboekje, 10x10 cm met 6 fotoafdrukken erin (eigen keuze welke)

€ 99,-

Let op! Deze optie is dus zonder aanlevering van foto's. Deze foto's kunnen achteraf worden besteld tegen een meerprijs.

Alle prijzen zijn inclusief BTW
en reiskosten binnen Noord-Holland

Fotoshoot

Inclusief foto's digitaal

1 uur fotoshoot op locatie

Professionele nabewerking van jullie foto's

Alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie op een USB-stick

Accordenboekje, 10x10 cm met 6 fotoafrukken erin (eigen keuze welke)

€ 159,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW
en reiskosten binnen Noord-Holland