Fotoshoot buiten

In de natuur

Foto's maken in de natuur? In de omgeving van Broek op Langedijk heb je veel plekken waar we samen aan de slag kunnen gaan. Het liefste neem ik jullie mee naar het duingebied. Hier weet ik aantal bijzondere plekjes waar we op een leuke en ontspannen manier mooie foto's kunnen maken. Of je dat alleen wilt, van je gezin of van je familie? Het kan allemaal. Het voordeel van buiten is dat we lekker kunnen lopen, springen, in bomen kunnen klimmen. We komen van alles tegen wat we kunnen gebruiken. Een ander voordeel is dat we de foto's op diverse locaties kunnen maken die allemaal bij elkaar liggen. Zo wilt de één graag een groene achtergrond, de ander wilt de duinen als decor aan de muur hangen, en de kids vinden het natuurlijk geweldig als er ook iets voor hun bij zit.portret buitenOok hebben we het bos of het strand in de buurt. Waar voelen jullie je prettig? Waar gaan jullie graag naa rtoe als jullie een dagje vrij zijn? Op deze plek maken we dan de meest ontspannen foto's, en kan jij echt jezelf zijn.fotoshoot duinen 

Het maakt niet uit met hoeveel personen jullie op de foto willen gaan. Hoe meer hoe gezelliger. Jullie krijgen alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie. Een grote selectie is ook bewerkt, zodat deze kant en klaar zijn om afgedrukt te worden. Jullie mogen doen en laten wat jullie zelf willen doen met de foto's. De copyrigts komen in jullie handen.

Kledingadvies

Voor groepen is het altijd leuk om iets aan te hebben wat goed matcht bij elkaar. Bijvoorbeeld een spijkerbroek met een basic shirt erboven, en dan het liefst allemaal gelijk. Dus wit of rood. Probeer schreeuwende teksten te vermijden. Extra kleding meenemen mag altijd. Omkleden is geen enkel probleem. Accesoires zijn ook altijd welkom.

Boek nu jullie fotoshoot

Fotoshoot 1 uur

Inclusief alle foto's digitaal en mini album

1 uur fotoshoot op locatie
geschikt voor groepen tot 10 personen

Professionele nabewerking van jullie foto's

Alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie op een USB-stick
Jullie krijgen de nabewerkte foto's, maar ook alle ruwe JPG bestanden
De foto's komen in kleur en zwart/wit naar jullie toe

Accordeonboekje met 6 fotoafdrukken 10x10 cm

€ 179,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Noord-Holland

Fotoshoot 1,5 uur

Net even iets meer de tijd

1,5 uur fotoshoot op locatie
geschikt voor grotere groepen

Professionele nabewerking van jullie foto's

Alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie op een USB-stick
Jullie krijgen de nabewekte foto's, maar ook alle ruwe JPG bestanden
De foto's komen in kleur en zwart/wit naar jullie toe

Mini album 15x15 cm, 8 spreads
Jullie kiezen de eigen kleur linnen cover

€ 249,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Noord-Holland