Fotoshoot

Van je kinderen, jezelf of jullie samen

Foto's van het gezin, de familie, of een echte modellenshoot voor jou alleen of met je vriendinnen? Het kan allemaal! 
Jullie zijn welkom in mijn studio om daar in alle rust mooie foto's te maken. Of hebben jullie een speciale locatie in gedachten? De stad, het bos of strand? Er zijn vele mogelijkheden, net wat bij jou / jullie past! 

In ongeveer een uur, gaan we aan de slag om een mooi, ontspannen resultaat neer te zetten. De eerste foto's zijn altijd het lastigst, maar uiteindelijk verleg je je grenzen, en heb je niet eens meer door dat je aan het poseren bent voor de camera. Zo werken we samen aan een fantastisch resultaat.

Ik fotografeer de hele week door, jullie zijn welkom wanneer het voor jullie het beste uitkomt (natuurlijk moet het ook in mijn agenda passen). Met kleinere kinderen is het het prettigst om een dag te kiezen, waarbij ze geen andere drukke activiteiten hebben. Wij vinden het meestal al moeilijk om voor de camera te poseren, laat staan de kinderen. Ik neem ook de tijd ervoor. Het is niet erg als de afspraak een half uur uitloopt, omdat de kinderen eerst moeten wennen.

Het maakt niet uit met hoeveel personen jullie op de foto gaan. Hoe meer hoe gezelliger, let wel op dat er dan individueel minder foto's gemaakt gaan worden. Je betaald bij mij niet per persoon, maar per sessie. 

Kledingadvies

Voor groepen is het altijd leuk om iets aan te hebben wat goed matcht bij elkaar. Bijvoorbeeld een spijkerbroek met een basic shirt erboven, en dan het liefst allemaal gelijk. Dus wit of rood. Probeer schreeuwende teksten te vermijden. Extra kleding meenemen mag altijd. Omkleden is geen enkel probleem. Accesoires zijn ook altijd welkom. 

Na ongeveer 4 weken heb ik de foto's klaar, en kunnen ze worden opgehaald in mijn studio. U krijgt alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie op een USB-Stick.