Fotoshoot

Foto's van het gezin, de familie, of een echte modellenshoot voor jou alleen of met je vriendinnen? Het kan allemaal! 
Jullie zijn welkom in mijn studio om daar in alle rust mooie foto's te maken. Of hebben jullie een speciale locatie in gedachten? De stad, het bos of strand? Er zijn vele mogelijkheden, net wat bij jou / jullie past! 

In ongeveer een 1,5 uur gaan we aan de slag om een mooi, ontspannen resultaat neer te zetten. De eerste foto's zijn altijd het lastigst, maar uiteindelijk verleg je je grenzen, en heb je niet eens meer door dat je aan het poseren bent voor de camera. Zo werken we samen aan een fantastisch resultaat.

Het maakt niet uit met hoeveel personen jullie op de foto gaan. Hoe meer hoe gezelliger, let wel op dat er dan individueel minder foto's gemaakt gaan worden. Je betaald bij mij niet per persoon, maar per sessie. 

Kledingadvies

Voor groepen is het altijd leuk om iets aan te hebben wat goed matcht bij elkaar. Bijvoorbeeld een spijkerbroek met een basic shirt erboven, en dan het liefst allemaal gelijk. Dus wit of rood. Probeer schreeuwende teksten te vermijden. Extra kleding meenemen mag altijd. Omkleden is geen enkel probleem. Accesoires zijn ook altijd welkom. 

Er zijn diverse pakketten beschikbaar, hieronder vind u de mogelijkheden: