Fotografie

Een gebeurtenis, een moment, een herinnering

Wat ooit uit hobby begonnen is, is nu mijn fulltime werk. Eigenlijk voelt het ook nog steeds als hobby, en daarom blijft het leuk.
Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën, door samen te werken krijgen we een fantastisch resultaat.

Mijn fotografiestijl is te omschrijven als fris, losjes en creatief. Ik zet mij ook altijd 100% in voor de opdracht. Een uur is bij mij vaker 70 minuten dan 50. Door deze flexibele inzet voelt u zich als klant ook op uw gemak. Mijn grootste compliment wat ik altijd achteraf krijg te horen is dat ik onopvallend aanwezig ben, maar toch alle belangrijke details op de foto heb gezet. 

Uiteraard mogen jullie verwachten dat ik met professioneel apperatuur werk. Ik werk met 2 Nikon Full Frame camera's. De D4 (basis camera) en de D700 (back-up camera). 

Een ander groot voordeel is dat ik altijd alle foto's digitaal aanlever in de hoogste resolutie. De mooiste foto's bewerk ik ook, zodat deze kant en klaar zijn om afgedrukt te worden. Alles komt op een USB-stick uw kant op. De copyrights zitten er ook bij inbegrepen, dus zelf de afdrukken verzorgen is geen enkel probleem. Naast alle foto's digitaal zit er ook altijd nog een klein cadeautje in de box. Ongeveer 4 weken na de opdracht zijn de foto's klaar om opgehaald of verstuurd te worden.

Komen jullie de foto's ophalen in de studio, dan is er ook meteen gelegenheid om verschillende afdrukopties met elkaar te vergelijken.