We mogen weer fotoshoots plannen!

Fotoshoots

Update 16 mei 2020

Fotoshoots mogen weer gepland worden, echter alleen van gezinnen en 1:1 situaties. De gezinnen moeten allemaal onder 1 dak wonen.

Op dit moment heb ik schriftelijke toestemming van de Gemeente: Langedijk, Heerhugowaard, Bergen NH, Uitgeest, Castricum en Heiloo dat we op deze manier foto's mogen maken. Onder deze gemeenten vallen nog een aantal dorpen, waaronder Groet, Egmond, Egmond aan Zee, Camperduin, Schoorl enz.

Op deze locaties mag ik dus fotoshoots aanbieden, als we ons aan de bovenstaande voorwaarden houden. Op deze manier krijgen we geen boete (deze is voor mij 4300 euro, en voor mijn klanten 390 euro per persoon). Verder dienen wij ons aan de RIVM voorwaarden te houden.

Fotoshoots mogen tot nader order niet in de studio plaats vinden. Maar gelukkig hebben we in de omgeving genoeg mooie plekken, en we hebben al lang genoeg binnen moeten zitten, dus laten we lekker genieten van de natuur.

Ik neem op dit moment 1 fotoshoot per dag aan. Op de dag zelf krijgen jullie van mij de vraag of er iemand ziek is geweest afgelopen 14 dagen, of dat er iemand deze dag ziekteverschijnselen heeft. Mocht dit het geval zijn, dna verplaatsen wij de fotoshoot naar een ander moment. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Op dit moment loopt mijn vraag nog bij andere Gemeenten in Noord-Holland, maar door drukte krijg ik vaak laat antwoord, ik doe mijn best om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen, zodat ik ook op andere plaatsen weer fotoshoots kan aanbieden.

 

Vanaf maandag 11 mei 2020 mag ik weer fotoshoots plannen.

We mogen met maximaal 10 personen samenkomen, dat aantal is inclusief mij als fotograaf. Dat betekend dat wij op een rustige locatie een mooie fotoshoot kunnen maken. Vooralsnog kan ik dit alleen aanbieden aan personen uit 1 huishouden. Ik kan uiteraard makkelijk op 1,5 meter afstand van jullie werken.

Mijn voorkeur is om de fotoshoots buiten te organiseren. Natuurlijk kan het ook in de studio, maar laten we genieten van het mooie weer, we hebben lang genoeg binnen moeten zitten, dus laten we deze kans goed benutten. Ik weet in de omgeving een paar mooie, rustige locaties.

Maar laten we wel eerlijk zijn naar elkaar. Mocht iemand afgelopen 14 dagen ziek zijn geweest, of voelt iemand zich niet lekker op de dag van de fotoshoot, dan zoeken we een nieuwe datum. Dit is natuurlijk zonder extra kosten.

Wil jij mooie nieuwe foto's van jezelf, van jullie samen of van je gezin, maak dan snel een afspraak. Ik plan maximaal 1 fotoshoot per dag. Dit mag natuurlijk ook op een avond zijn.
Verdere informatie omtrent de fotoshoots kan je vinden via deze link.

Graag tot snel!