Huwelijk Caroline en Dennie

21 oktober 2016, de speciale dag van Caroline en Dennie. En dus ging ik samen met Elisa op stap om deze mooie dag vast te leggen.

Elisa begon bij de bruid in Castricum om daar de voorbereidingen vast te leggen, terwijl ik naar Dennie in Heemskerk ging om daar de foto's te maken. Het was een warm welkom bij de ouders van de bruidegom. De vader van Dennie fotografeerd ook veel, en dus ging het gesprek al snel over de camera's en de foto's. Natuurlijk ging het ook allemaal over Dennie ;-)

Nadat de bruidegom zich helemaal had aangekleed, was het voor mij ook tijd om naar Castricum af te reizen, zodat ik daar optijd was voor de ontmoeting. Natuurlijk hier ook even kennis maken, en nog een enkele foto gemaakt. Dennie liet gelukkig niet al te lang op zich wachten. Na de ontmoeting zijn we naar het strand van Castricum gereden om hier foto's te maken in de duinen. Het lichtval van vandaag was prachtig, en hier konden we ons dus ook flink mee uitleven.

Na de fotosessie was het tijd om naar huis te gaan. Lekker lunchen en vooral even opladen voor de rest van de dag. 

Op naar het Oude Raadhuis van Castricum. Hier vond de ceremonie plaats. Altijd een bijzondere locatie, klein, maar hierdoor heel intiem. De ceremonie was bijzonder en speciaal. Er kwamen mooie en ook leuke momenten op tafel, voor ons extra leuk om de diverse emoties vast te kunnen leggen. Niet alleen van het bruidspaar, maar zeker ook van de gasten. Ook waren er een aantal kinderen bij de ceremonie aanwezig, dit levert natuurlijk ook altijd extra leuke plaatjes op.

Na de ceremonie de gebruikelijke groepsfoto gemaakt op het bordes, om vervolgens te genieten van de receptie. Ook hier diverse sfeerbeelden kunnen maken.

Hierna was het tijd om naar de feestlocatie te gaan; Zoomers in Castricum aan Zee. Hier nog even een kleine sessie gemaakt aan het strand, om daarna afscheid te nemen van een hele mooie en bijzondere dag.