Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland, ik reis graag met jullie mee!

Voor veel bruidsparen is het een droom om in het buitenland te gaan trouwen, maar spreken de taal niet. Hoe fijn is het dan om een Nederlandse fotograaf mee te nemen. Dat communiceert een stuk prettiger, zo kunnen we vooral altijd bij elkaar komen om al jullie wensen te bespreken, maar achteraf ook om bijvoorbeeld jullie trouwalbum samen te stellen.

Om jullie eigen fotograaf mee te nemen hoeft helemaal niet duur te zijn. Ik vraag € 1595,- voor de complete reportage. Hierbij komen alleen de reiskosten en verblijfkosten. Ik hoef niet luxe te reizen en zeker niet luxe te slapen. Hoe eerder we dit soort zaken kunnen boeken, hoe goekoper dat vaker is. 

Ik zorg ervoor dat ik een dag voor jullie bruiloft al op de locatie ben, zo kan ik de buurt verkennen en zien wat de mogelijkheden ter plaatse zijn. Eventueel kunnen we dan al een loveshoot houden. Op de dag zelf ben ik de gehele dag voor jullie ter beschikking. Zo komen alle momenten van de dag op de foto. Vaak ontbijten jullie met aanwezige familie en vrienden, is er het aankleedmoment, de bruiloft zelf en het feest. Tussendoor gebeuren er ook momenten die ik vastleg, zo wordt het een compleet verslag. Uiteraard krijgen jullie alle foto's aangeleverd in de hoogste resolutie. Een dag later ga ik weer naar huis, eventueel is er dan nog een aftershoot mogelijk.

Hebben jullie interesse om de trouwreportage door mij te laten verzorgen, wees er dan snel bij, hoe eerder ik het kan inplannen, hoe makkelijker het gaat in mijn agenda. Daarnaast zijn de vliegtickets vaak goedkoper als je ze vroeg boekt (indien van toepassing).

Voor meer informatie nodig ik jullie graag uit in mijn studio om alle details en mogelijkheden te bespreken.