Huwelijk Annika en Nico

Vandaag stond het huwelijk tussen Annika en Nico op het programma. Ze zeggen wel eens van een bruiloft komt een bruiloft. Dit is in dit geval misschien wel van toepassing. Ik kwam vandaag een aantal bekende bruidsparen van mij tegen, hoe leuk is dat!

Een aantal maanden geleden kreeg ik de vraag of ik ook buiten Noord-Holland werkte, natuurlijk geen probleem! En dus stapte ik samen met Elisa vandaag vroeg in de auto om naar Kring van Dorth te reizen. Nog nooit van gehoord, maar wat een mooie omgeving :-) Kring van Dorth ligt dichtbij Deventer. 

We kwamen net na het bruidspaar al aan op de trouwlocatie. Konden we meteen helpen om hun auto leeg te halen en te kijken wat waar ging plaatsvinden.

Zowel Annika en Nico moesten zich nog omkleden. Annika boven in de chillruimte, en Nico in hun huisje voor vannacht. Wij konden makkelijk heen en weer lopen, en zo van beide het aankleden op de foto zetten. Het bijzondere vandaag was dat Annika zelf haar jurk heeft gemaakt. Nico had ook een bijzonder pak aan, deze kwam bij Schutz vandaan.

Nadat beide klaar waren met aankleden, was het tijd voor de ontmoeting, en hierna meteen door naar de fotolocatie. Ze hadden gekozen om naar Landgoed van Huize Dorth te gaan. Een mooie oprijlaan, oude schuurdeuren, een mooi landhuis... wat wil ik nog meer. Ik kon me hier dan ook goed uitleven om mooie foto's te maken.

Bij terugkomst nog wat foto's rond de trouwlocatie gemaakt, en hierna mengde het bruidspaar zich bij hun gasten. 

Om 15 uur was het eindelijk zover en begon de ceremonie. Een hele gezellige ambtenaar maakte de dag compleet, en het bruidspaar straalde bij het ja-woord. Na afloop van de ceremonie de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt. Tijdens de borrel vooral sfeerfoto's mogen maken. 

Nadat het bruidspaar en de gasten aan tafel gingen, was het voor ons tijd om afscheid te nemen, en terug te keren richting huis, met alweer een mooie ervaring rijker!