Huwelijk Angela en Rick

De eerste bruiloft van 2016 was weer een hele speciale. Enkele maanden geleden mocht ik de bruiloft van de broer van Rick doen. Nu was het de grote dag van Angela en Rick. 

Ik begon de dag in alle vroegte bij Angela thuis in Kockengen. Ze was net wakker, maar toch al druk in de visagie. Ook de rest van het huis ontwaakte langzamerhand. Slaperige koppen, opzoek naar koffie en heel opvallend was iedereen ook opzoek naar een schaar ;-). Nadat iedereen opgestart was werd er buiten flink versierd. In de tussentijd ben ik naar de overkant gelopen. 1 van de buurjongens van Angela was de bruidegom. Rick zat samen met z'n familie nog te genieten van zijn ontbijt. Rustig wakker worden en beginnen aan de dag. Nadat Rick zijn pak had aangetrokken ben ik terug gelopen naar Angela. Zij had net haar jurk aan, en hiervan kon ik de laatste details vastleggen.

Na de ontmoeting zijn we naar de fotolocatie gereden. Een mooi aangelegde tuin, waar onder andere Rick aan had meegewerkt, was het decor van vandaag. Nadat we flink waren uitgewaaid, konden we ook binnen aan de slag. Het huis had diverse hoeken en attributen waar we mooi gebruik van konden maken. Het verliep allemaal goed, en zo waren we optijd terug bij het ouderlijk huis van Angela om de daggasten op te halen. De trouwceremonie vind plaats in Boom en Bosch te Breukelen. Een heel mooi landhuis, met een geweldige aankomst. Van binnen was alles ruim en licht. Echt een ideale locatie om mooie foto's te kunnen maken vanuit verschillende hoeken. Na de ceremonie hebben we het programma iets veranderd. We hebben nu eerst de fotoshoot gedaan met de familie. Het zou later op de dag gaan regenen, en we hadden wat tijd over nu, dus een beetje flexibel zijn en extra tijd is altijd prettig. Na de diverse groepsfoto's wederom terug naar het ouderlijk huis van Angela, waar een heerlijke lunch klaarstond. Tijdens de lunch heb ik een bedankkaart ontworpen, en besteld. Deze konden ze dan later op de dag als bedankje meegeven aan hun gasten. Altijd leuk om een foto van de dag zelf meteen te hebben. Tijdens de kerkdienst mochten er helaas geen foto's gemaakt worden. 

Na de kerkelijke inzegening heb ik nog een paar foto's gemaakt van het taart moment. De receptie was bij Kameryck in Kamerik. Na de laatste sfeerfoto's zat mijn dag er alweer op. Het was een super dag om bij te mogen zijn, een mooi en lief bruidspaar. Een beter begin van trouwseizoen 2016 kon ik mij niet wensen!