Huwelijk Henny en Michele

25 jaar verloofd, en nu dan eindelijk getrouwd! Hoe bijzonder is dat? Afgelopen vrijdag, 18 december 2015 mocht ik bij het huwelijk tussen Henny en Michele aanwezig zijn om de foto's te verzorgen.

Ik begon in de ochtend bij Henny in Den Helder, zij was al bijna klaar met haar make-up, dus na een paar foto's meteen maar doorgereden naar Michele. Ook hij had zijn pak al aan. Gelukkig kon ik toch nog een paar detail foto's maken. Ze konden echt niet langer wachten, dus de ontmoeting vond ook direct plaats. Nu hadden we genoeg tijd om diverse locaties in Den Helder te bezoeken om de trouwfoto's te maken.

Zo zijn we bij het Timorpark begonnen. Het leek wel lente. De zon scheen volop en de temperatuur was ook erg aangenaam, heel wat anders dan wat je eigenlijk rond deze tijd mag verwachten, maar dit vonden we natuurlijk niet erg ;-).

Na een rondje door het park te hebben gelopen zijn we richting Fort Kijkduin gereden. Ook hier hebben we diverse mogelijkheden om als achtergrond te gebruiken, dus ook hier kon ik me prima vermaken. Tot slot nog even de dijk op gereden, want tja, een echte Marinier wil natuurlijk wel met de zee op de achtergrond op de foto.

Het was inmiddels tijd om naar huis te gaan, even een broodje te eten en de rest van de gasten op te halen voor de ceremonie. Deze vond plaats in het Huisduinerkerkje. Het is en blijft 1 van de mooiste locaties in de omgeving om in te trouwen. Niet alleen het bruidspaar van vandaag wat bijzonder, het was ook een speciale dag voor de ambtenaar. Helaas was het haar laatste bruiloft die zij mocht sluiten, en dus ook een emotioneel moment aan het eind. Dit na ongeveer 1200 huwelijken! Het bruidspaar had een speciaal cadeau voor haar meegebracht.

Na de groepsfoto's voor het kerkje zijn we richting Dansschool Corma aan de Middenweg in Den Helder gereden, hier vond het feest plaats. Na heel wat sfeerfoto's ging het bruidspaar aan tafel, en wat het voor mij tijd om afscheid te nemen van dit lieve bruidspaar. De laatste van het jaar was ook weer een bijzondere! Ik heb nu alweer zin in het komende trouwseizoen!