Huwelijk Melissa en Stephan

4 september 2015, bijna 17 jaar na de echte trouwdatum, gaven Melissa en Stephan elkaar opnieuw het JA-woord, in bijzijn van vele familieleden, vrienden en bekenden.

Enkele weken voor deze datum had ik al een loveshoot met het aanstaande bruidspaar. Deze foto's hebben we gebruikt in hun gastenboek. De locatie was ook toen de duinen van Schoorl.

De dag zelf begon in bij Stephan. Hij was bij vrienden zich aan het omkleden. Redelijk rustig kon hij zich voorbereiden op de dingen die komen gingen, en toen de trouwauto, een mooie Rolls Royce van "Your Happy Day", kwam voorrijden, was het voor hem tijd om naar Schoorl af te reizen.

In de tussentijd ben ik naar Melissa gereden. Zij was thuis in Heerhugowaard. Een tikkeltje drukker als bij Stephan, maar dat is meestal het geval bij de bruid. Er moest nog het 1 en ander gedaan worden, dus ik had alle tijd om de details vast te leggen. Nadat Melissa er helemaal klaar voor was kon ook zij richting Schoorl rijden. Helaas regende het behoorlijk, en kwamen de speciaal voor deze dag gekochte paraplu's goed van pas. Het regende op een gegeven ogenblik zo hard, dat ook de trouwauto even moest stoppen omdat de chauffeur niets meer kon zien. Gelukkig was ik iets eerder vertrokken en kon ik voordat Melissa aankwam bij het Jan van Scorel hotel al mijn plaats innemen, en de bruid opwachten.

Door de regen kon de ceremonie helaas niet buiten plaatsvinden, maar het hotel heeft gelukkig een prima alternatief, en zo kon het bruidspaar nogmaals ja tegen elkaar zeggen. Na de ceremonie werden er duiven losgelaten, en mocht de taart natuurlijk niet ontbreken. Hierna de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt, en ben ik met het bruidspaar het hotel rondgegaan om een korte trouwreportage te maken. Helaas kon dit door de regen niet de hele tijd buiten op de plekken waar we het graag wilden, maar ook dit was voor mij natuurlijk geen probleem!

Tijdens het diner heb ik een korte pauze gehouden, zodat ik ook nog een stukje van het feest kon meepakken.

Ondanks de regen, was het toch weer een hele bijzondere dag!