Huwelijk Jennifer en Patrick

Een dag met verrassingen voor elkaar, maar vooral vol met liefde en emotie. Dat is de omschrijving van de dag van Jennifer en Patrick.

Ik begon de dag bij Jennifer. Zij was in het huis van haar ouders om zich voor te bereiden op de grote dag. Toen ik aankwam kwam Jennifer ook net bij de kapper vandaan, en haar moeder, die visagiste is, maakte haar dochter nog mooier dan ze is. In de tussentijd ben ik natuurlijk ook bij Patick gaan kijken. Hij was thuis in Heerhugowaard, alwaar zijn zus en zijn ouders hem mochten helpen met aankleden. Nadat dat gelukt was ben ik weer terug naar Jennifer in Zuid-Scharwoude gereden, zodat ik optijd terug was en zij haar jurk aan kon trekken. 

Gelukkig liet Patrick niet al te lang op zich wachten, en kon hij zijn bruid ophalen. Jennifer wist nog niet welke auto Patrick had geregeld en dit was dus verrassing 1 van de dag. Hij kwam met een mooie Mercedes voorrijden.

Niet lang daarna kwam verrassing 2 voorrijden; 2 motoragenten. Patrick is groot fan van Politie-Escortes, en Jennifer heeft dit kunnen regelen dat ze vandaag naar de trouwceremonie konden rijden als echte VIP's. Wat een leuk detail was, is dat 1 van de agenten bekend is geworden met Blik op de Weg.

De ceremonie vond plaats bij de Orangerie in Overveen. Een hele mooie locatie, midden in de bossen. Door de regen konden ze helaas niet buiten trouwen, maar gelukkig is het binnen ook heel mooi en licht, en dus was het geen probleem om binnen te trouwen. Tijdens de ceremonie las het bruidspaar in eigen woorden een brief aan elkaar voor, met het hoe en waarom ze met elkaar willen trouwen. Natuurlijk mochten de tranen hier rollen. Het blijft mooi als een bruidspaar dit zelf doet, en niet de ambtenaar het laat vertellen.

Na de ceremonie was de receptie. Eerst nog een paar groepsfoto's gemaakt, om vervolgens de taart aan te snijden.Kort daarna ben ik met het bruidspaar op het landgoed de trouwreportage gaan maken. Zoals eerder aangegeven zijn er vele mooie plekken, en kon ik me dus prima uitleven!

Na de reportage ging het bruidspaar aan tafel, en heb ik de laatste foto's gemaakt van deze bijzondere dag!