Huwelijk Suzan en Jeroen

Suzan en Jeroen leerde ik kort geleden kennen via een collega fotograaf. Mijn collega is hoogzwanger en durfde het niet aan om voor haar vrienden de dag vast te leggen. Stel je voor dat... Na wat gepuzzel kon ik de dag vrij plannen en zo inspringen voor Astrid.

En zo kwam ik vrijdag 21 augustus bij Suzan en Jeroen thuis, waar ze beide aanwezig waren om de dag voor te bereiden. Jeroen was druk bezig met het vervoer en Suzan haar haar en make-up werden gedaan. Nu heb ik wel veel bijzondere vervoersmiddelen meegemaakt afgelopen 7 jaar, maar ook dit keer kwam er wat bijzonders voorrijden: een heuze tractor. Nu gebruiken we wel eens een oude voor tijdens een trouwreportage, maar als trouwauto had zelfs ik nog niet meegemaakt, en zo zie je maar weer dat iedere bruiloft toch net weer anders en specialer is dan een andere bruiloft :-)

Nadat iedereen klaar was met aankleden en versieren was er nog wel een echt ophaal moment. Jeroen mocht via de achterdeur naar buiten om zijn aanstaande vrouw bij de voordeur op te halen. Ze hadden elkaar nog niet gezien in bruidsjurk en pak, en dat was dan toch een bijzonder moment.

Hierna zijn we naast hun huis in Middenbeemster de foto's gaan maken. Er was een mooie natuurspeeltuin aangelegd, en dit had genoeg attributen om diverse foto's te kunnen maken. Ook hebben we hier meteen de familiefoto's gemaakt. Nadat we alles erop hadden gezet ging het bruidspaar de tractor in en werd er koers gezet richting Oudendijk. De ceremonie, receptie, diner en feest vonden plaats bij "La Mère Anne". 

Onderweg nog een paar landelijke foto's gemaakt en kort voor de eindbestemming stond er nog een 2e tractor klaar, dit keer wel een klassieker, en hiermee kwam het bruidspaar aanrijden op de locatie.

De ceremonie werd nog bijzonderder gemaakt door een live optreden van een zusje van het bruidspaar. Nadat iedereen een volmondig JA hoorde zeggen, de getuigen hun handtekening hadden gezet en ook de babs haar goedkeuring had gegeven, waren ze dan eindelijk getrouwd en kon het feest beginnen.

Toen het bruidspaar aan tafel ging om te genieten van het diner, was het voor mij tijd om afscheid te nemen van dit bruidspaar, en van deze bijzondere dag!