Huwelijk Tamara en Olaf

Tamara mailde mij 3 weken geleden dat ze samen met haar vriend ging trouwen op Texel en of ik nog beschikbaar was voor de reportage. Het toeval was dat ik mijn vakantie vierde op Texel en dat ik gewoon beschikbaar was. Op vrijdag 14 augustus was het dan zover!

We begonnen de dag op de camping in de Koog, alwaar het aanstaande bruidspaar net hun tent gereed had gebracht voor het komende weekend. Samen voorbereiden voor het bijzondere moment. Hier na zijn we richting de vuurtoren gereden om eerst een loveshoot te maken, lekker in zomerse kleding op het strand. Even wennen aan de camera, en natuurlijk mooie foto's maken, alvorens de ceremonie zou plaatsvinden. 

Na de eerste fotoshoot was het tijd om terug te gaan naar de camping. Tamara mocht haar trouwjurk aantrekken en Olaf ging netjes in pak. De ceremonie vond plaats tussen de duinen, met enkele schapen op de achtergrond als publiek, en uitzicht over de zee. Hoe romantisch wil je het plaatje hebben. Heel bijzonder was dat Tamara en Olaf met z'n tweeën waren en er dus ook geen getuigen waren. In dat geval is de Bode van de gemeente de aangewezen persoon als 1e getuige en ik als fotograaf de 2e getuige. Bijzonder op een keer en de fotograaf te zijn, en tevens ook te mogen tekenen.

Na de korte maar zeer leuke ceremonie zijn we terug gereden naar het noorden van Texel, om hier nogmaals een fotoshoot te doen. Ook weer bij de vuurtoren en daarna bij de aanlegsteiger van de boot naar Vlieland. Al met al hele bijzonder en romantsche plekken!

Tamara en Olaf, ik vond het heel leuk om mee te werken aan deze in scène gezette dag :-) Dus mensen wees niet jullie hebben geen feestje gemist en ze zijn niet echt getrouwd :-)