Huwelijk Liana en Yannick

Het blijft toch heel bijzonder als je binnen een familie voor de 2e keer gevraagd wordt om de foto's te verzorgen tijdens een bruiloft. In mei 2011 mocht ik het huwelijk van Dorien en Bob fotograferen, en nu op 7 augustus 2015 was het de beurt aan de zus van Bob; Liana en Yannick.

Nog bijzonderder is dat ik ook foto's heb mogen maken tijdens de zwangerschap van Liana, slechts enkele uren voordat Fajah geboren werd. Zo heb je toch een speciale band met elkaar.

Ik begon de dag bij Yannick. Hij was bij zijn ouders thuis in Westerland om zich daar voor te bereiden. Hier kon ik de laatste details vastleggen en natuurlijk het sfeertje; vader die in alle rust zich aan het aankleden was en moeders die net terug kwam van de kapper. Nadat ik hier alles had vastgelegd ben ik naar Liana gereden in Wieringerwaard. Zij was "gewoon" thuis. Haar ouders hadden bij haar geslapen, leuk om dit een keer andersom mee te maken :-). De kapster was bezig met de laatste handelingen en daarna kon Liana haar jurk al aantrekken. 

Yannick had haast en 15 minuten voor de geplande tijd stond hij al op de stoep. Hij had een mooie oude A-Ford meegenomen van trouwautopurmerend.nl om zijn meiden op te halen. Gelukkig waren Liana en Fajah bijna klaar, dus hoefden ze beide niet lang te wachten om elkaar in de armen te kunnen sluiten.

Tijdens de fotosessie zijn we eerst in de buurt van hun huis gebleven. De oude watertoren als achtergrond gebruikt, maar ook de oude molen van Wieringerwaard stond op het wensenlijstje. De ouders van Liana hadden in 1981 hier ook hun trouwfoto's gemaakt, het trouwalbum was zels mee!

Daarna richting Den Helder gereden. Het 2e deel van de fotosessie vond plaats in het Timorpark, en natuurlijk mocht de dijk en de zee ook niet ontbreken. Hierna was het echter wel tijd om naar het Huisduinerkerkje af te reizen voor de huwelijksvoltrekking. Ondanks dat het er binnen erg warm was nam de babs rustig alle tijd, maar wat was ze goed! 

Na de ceremonie hebben we de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt. De gehele groep voor het kerkje en de losse groepsfoto's zijn gemaakt bij Fort Kijkduin. Hierna ging het bruidspaar eindelijk een drankje drinken en proosten op hun huwelijk bij Nogal Wiedus. Al met al weer een hele mooie dag!