Huwelijk Samantha en Evert

Na een jaar van voorbereidingen was het voor Samantha en Evert afgelopen dinsdag, 28 juli 2015, eindelijk de grote dag. 

Samantha en Evert heb ik leren kennen via 1 van de trouwbeurzen alwaar ik stond, en de klik was er al meteen. Ook mocht ik voor hun de trouwkaart ontwerpen. Hiervoor hadden ze wat ideeën, en met flink wat geduld was het uiteindelijk helemaal het kaartje zoals ze het graag wilden hebben. Het ging een kaartje worden met foto's van de huwelijksaanzoek. Evert had zijn Samantha ten huwelijk gevraagd in Central Park, New York. Een bijzonder moment en natuurlijk nog bijzonderder om dit in het kaartje te verwerken. 

Op de grote dag begon ik thuis bij Samantha in Schagen. Zij had lekker thuis geslapen in haar eigen bed, en ook de voorbereidingen vonden hier plaats. Evert was bij zijn ouders thuis gaan slapen in 't Zand. Beide op redelijk korte reisafstand en zo kon ik dus van beide hun voorbereidingen op de foto zetten. Hoewel Evert al heel vroeg wakker was en al helemaal in pak klaarstond toen ik aankwam, lukte het toch om een aantal sfeerfoto's te maken. Natuurlijk was ik ook weer op tijd terug bij Samantha, die al klaar was om haar jurk aan te trekken.

Na de ontmoeting was het tijd om naar de fotolocatie af te reizen. Het bruidspaar had gekozen om naar Medemblik af te reizen om de foto's rond kasteel Radboud te maken. Ze zijn gek op kastelen en water, en dat is nou precies wat je hier allemaal op 1 plek dichtbij hebt. We troffen het ook met het weer. Precies de tijd van de fotoshoot was het droog en konden we buiten aan de slag. Het leverde hele mooie plaatjes op :-) 

Na de fotosessie was het tijd om terug te gaan naar Schagen, het was tijd voor de ceremonie. Deze vond plaats in het Slot van Schagen. Een mooie lichte locatie, precies in de sfeer van de dag. Tijdens de ceremonie werden de ringen aangevlogen door Dolf. De uil van Valkerij Schrieken. Altijd een leuk moment, omdat dieren zich nergens van aantrekken en eerst lekker hun eigen gang gaan, maar uiteindelijk lukte het Dolf toch om de ringen af te leveren bij het bruidspaar.

Na de ceremonie was het tijd voor een borrel en de groepsfoto's. Om daarna te gaan dineren bij Igesz in Schagen. Voor mij helaas tijd om afscheid te nemen van deze mooie en leuke dag.