Huwelijk Sandra en Marco

26 juni 2015; de grote dag voor Sandra en Marco.

Ik had ze leren kennen via een trouwbeurs, en tijdens het gesprek voelde het heel ontspannen. Dit gevoel kwam later nog eens terug tijdens het e-mail verkeer, en ook op de dag was alles ruim gepland. Geen stress, gewoon een super mooie dag ervan maken, en volgens mij is dat aardig gelukt!

Ik begon de dag bij Marco thuis, hij was al deels aangekleed en zat lekker voor de tv te ontspannen. De rest van de familie een half uur later komen, dus konden we rustig kletsen en de dag vooruit kijken. Nadat iedereen er was kon Marco verder met aankleden, en kon ik me uitleven op de details hiervan. Nadat Marco klaar was kon ik naar de bruid gaan, om ook daar de details van het aankleden vast te leggen.

De ontmoeting was in de woonkamer met alle belangrijke mensen om hun heen. Natuurlijk was er een gezonde spanning, maar nu kon die eindelijk wegvloeien. 

Het bruidspaar wilde heel graag in de molen tegenover het ouderlijk huis van Sandra de foto's maken. Helaas wordt deze molen nu gerenoveerd, en kon dit eigenlijk niet en hadden ze voor Museum BroekerVeiling gekozen. Hier zouden ze later op de dag ook het ja-woord tegen elkaar zeggen.

Nu is de molen tegenwoordig eigendom van een familielid van ons, en in de tussentijd heb ik gevraagd of we misschien in de molen de foto's mochten maken, en natuurlijk mocht dit. Een unieke kans voor het bruidspaar! Tevens ook gebruik gemaakt van de steigers die rond de molen staan, ik met camera en hoogtevrees naar boven geklommen om zo een aantal foto's te maken van bovenaf. Waarom niet?!

 

Natuurlijk hebben we ook foto's gemaakt in het museum en zijn we ook nog in de haven van Broek op Langedijk geweest. Al met al hele mooie plekken in de omgeving en ook hiervoor alle tijd ingepland. Na de fotoshoot kon het bruidspaar genieten van een heerlijke lunch, om alvorens terug te keren naar museum BroekerVeiling voor de ceremonie. Het unieke van deze locatie is dat het bruidspaar op een bootje binnen komt varen, een echt huwelijksbootje dus. Nu hadden Sandra en Marco iets anders bedacht, ze wilde traditioneel weggegeven worden door haar vader. Marco stond dus bovenaan bij de klok en en ze kwam met haar vader binnen gevaren. Iets wat ik in al die jaren op deze locatie nog niet eerder gezien had! Heel bijzonder!

Hierna de gebruikelijke foto's gemaakt met de daggasten, en kon het bruidspaar de taart aansnijden en proosten op deze geweldige dag. Voor mij was het alweer tijd om afscheid te nemen, en ging het bruidspaar op reis naar de volgende locatie voor het diner en het feest.