Huwelijk Nathalie en Ben

Nathalie en Ben ontmoette ik vorig jaar tijdens de trouwbeurs in Heerhugowaard. Ze waren meteen enthousaist over mijn werk en gelukkig was ik ook nog beschikbaar op hun belangrijkste datum; 19 juni 2015.

Nathalie was bij haar moeder thuis in Heerhugowaard, lekker in alle rust bezig met de voorbereidingen. De kapster was al begonnen met het haar van de bruid. D'r moeder, zus en zwager waren bezig met de versieringen buiten en zo had ieder zijn eigen bezigheid, want tja, het is toch altijd lang wachten voordat iedereen echt wat kan gaan doen.

Ben was nog thuis in Den Helder, helaas niet praktisch om heen en weer te reizen voor mij, dus ik bleef dit keer alleen bij de bruid om de voorbereidingen vast te leggen. Gelukkig hoefde ik hierdoor niet een heerlijke lunch te missen :-).

Nadat de kapster klaar was mocht de zus van Nathalie de make-up aanbrengen, altijd een voordeel als je binnen de familie mensen hebt die dit soort dingen voor je kunnen regelen. Nu was ze er helemaal klaar voor. Ze hadden overal lekker de tijd voor ingepland, en nu was ze zelfs een half uur eerder klaar dan verwacht. De grote wens was om elkaar pas weer te ontmoeten tijdens de ceremonie. Nu ze eerder klaar was, duurde het wachten toch wel wat langer en kwamen de zenuwen toch stiekem een beetje naar boven drijven. De afspraak om elkaar niet te WhatsAppen was dan ook snel niet meer van kracht.

Omdat ik klaar wilde staan bij het gemeentehuis van Alkmaar om de bruid daar weer op te vangen ben ik wat eerder weggegaan, een mooie gelegenheid om ook nog Ben op de foto te zetten tijdens het wachten op zijn aanstaande vrouw.

Gelukkig duurde het nu echt niet lang meer en tijdens het binnen lopen van Nathalie hield zelfs Ben het niet meer droog.

De ceremonie was leuk opgezet, ze hadden een eigen ambtenaar meegenomen, en je merkt toch dat dat net even anders. Even iets losser en echt persoonlijker. Een echte aanrader!

Na de ceremonie ging het bruidspaar samen met de gasten lopend naar het Gulden Vlies in Alkmaar, om hier te proosten en de taart aan te snijden. Na de receptie mochten de daggasten een rondvaart maken door de grachten van Alkmaar, en ging ik met het bruidspaar een kleine route lopen door de stad (rond de Molen van Piet), om de trouwreportage te maken.

Hierna ging het bruidspaar aan tafel om te genieten van een heerlijk diner en was het voor mij tijd om afscheid te nemen van Nathalie en Ben.