Huwelijk Jenny en Gregory

Een mooi bruidspaar en snelle auto's, voor mij het beste uit 2 werelden. Ik maak niet dagelijks mee dat ik mijn 2 hobbies met elkaar mag combineren.

12 juni 2015 was de grote dag eindelijk aangebroken voor Jenny en Gregory. Gregory had de nacht ervoor doorgebracht bij Hotel Jules in Heerhugowaard. Hier begon ik de dag om zijn voorbereidingen op de foto te zetten. Gregory was samen met zijn broer, gezonde spanning, maar wel in alle rust. Toen hij aangekleed was kwam zijn schoonvader hem ophalen, om samen Jenny op te halen. Omdat ik even wat eerder bij Jenny wilde zijn gingen ze even een groter rondje rijden dan ze anders zouden doen, heel erg vervelend vonden ze het niet gelukkig, en dus gingen de mannen even wat extra benzine verbranden om de Porsche Panamera aan de tand te voelen... 

Jenny was inmiddels al aangekleed, maar de laatste hand werd nog gelegd, een beetje extra make-up, de sierraden en de zakdoekjes werden klaargelegd. Gelukkig hadden de mannen een snelle wagen meegenomen en dus hoefde ze niet lang te wachten voor de ontmoeting.

Jenny en Gregory hadden wat bijzonders bedacht. Gregory stond met zijn rug naar de deur gericht en Jenny kwam op hem aflopen en gaf een teken wanneer hij zich mocht omdraaien. Erg speciaal en mooi gedaan. Er werden dan ook de nodige tranen van geluk gelaten.

Nadat iedereen tot rust was gekomen zijn we richting Groet gereden om in de omgeving van het witte kerkje de foto's te maken. Eerst de duinen in, om het vervolgens af te ronden bij het kerkje zelf. De zon brandde al flink, en het was best warm, iets wat niet echt bij Gregory past, maar toch leverde het weer mooie plaatjes op.

Na de eerste fotosessie even bij het bruidspaar thuis een broodje gegeten en opgeladen voor de 2e sessie van de dag. Deze vond plaats bij het ouderlijk huis van Jenny. Hoewel thuis, eerder op de zaak van haar vader, waar ze als klein kind altijd al op de zolder speelde tussen de autobanden en onderdelen. Voor haar meteen het vertrouwde gevoel, en een bijzondere locatie. Ook hebben we Jenny in diverse auto's laten plaatsnemen, ondanks de kleinere auto's en de grote jurk lukte het wel steeds. Zo kon ik me dus prima uitleven tussen de Porsches en een hele mooie Austin Healey.

Ondanks dat we het bijzonder willen houden, kan ik meer bruidsparen aanbevelen om de foto's hier bij Bossen en De Bakker in Noord-Scharwoude te laten maken :-)

Helaas ging de tijd wel gewoon door en moesten we ook weer verder. Het bruidspaar trouwde in het oude huis van Wibi Soerjadi; het Twiskerslot in Twisk. Een mooie omgeving, met diverse mogelijkheden voor mij. 

Na de ceremonie was het taart aansnijden, de toost en de gebruikelijke groepsfoto's.

Al met al weer een bijzondere dag, 1 die ik niet snel zal vergeten!