Huwelijk Yvet en Martijn

Zo'n 10 jaar geleden was Yvet aanwezig op onze bruiloft. Zij zat toen op het Clusius College in Alkmaar. Ook ik heb hier op school gezeten. Het toeval wil dat mijn vrouw Tolk Nederlandse Gebarentaal is, en zij 10 jaar geleden voor Yvet op deze school tolkte. School vond het toen zo leuk dat ze met de klas naar onze bruiloft kwamen en ons voor de kerk opwachtten met bloemenbogen. Nu 10 jaar later mocht ik de bruiloft van Yvet en Martijn fotograferen, en Saskia mocht de ceremonie tolken voor de aanwezige gasten. Toch ook weer heel bijzonder!

Ik begon de dag, 5 juni 2015, bij Yvet's ouderlijk huis in Velsen. Hier werd ze klaargestoomd voor de grote dag. En stomen deden we letterlijk. Ze hoopten natuurlijk op mooi weer, maar dat het de warmste dag van het jaar zou worden was misschien wel een beetje overdreven, dus voordat we ook nog maar begonnen waren kwamen alle zweetdruppels al tevoorschijn.

Omdat Martijn thuis was, en dit nog geen 2 minuten rijden is van elkaar, kon ik mooi heen en weer reizen om alle details van het aankleden vast te leggen. 

Na de ontmoeting zijn we direct doorgereden naar het gemeentehuis van Velsen. Hier vond de ceremonie plaats. Een mooie entree van het gebouw en de open ruimte binnen maakte mij natuurlijk ook extra blij, en ik kon me ook hier al flink uitleven om diverse mooie foto's te maken. 

Na de ceremonie zijn we naar de fotolocatie gereden, samen met de belangrijkste mensen van de dag. Eerst een aantal groepsfoto's gemaakt, om daarna verder te gaan met alleen het bruidspaar. We moesten helaas wel de fotoshoot iets inkorten, het weer begon om te slaan, er was onweer voorspelt, en het begon al flink te waaien en te dreigen. Hoewel dit natuurlijk ook weer mooie beelden opleverde, wilden we wel voor de bui bij de feestlocatie zijn.

Het bruidspaar had ervoor gekozen om ook nog een aantal foto's te maken tijdens het diner en het feest. Na de openingsdans erop gezet te hebben was het voor ons alweer tijd om afscheid te nemen van dit mooie bruidspaar!