Huwelijk Anne en Tom

6 juni 2015, de grote dag van Anne en Tom. 

Ondanks dat de voorspellingen erg wisselvallig waren, en het bruidspaar niet duidelijk wist waar ze aan toe waren, bleek het achteraf toch een stralende dag te zijn voor Anne en Tom. Ze wilden graag een boottocht maken met de daggasten, maar omdat de voorspellingen niet goed zouden zijn werd en ze dit donderdag al moesten beslissen hadden ze dit toch afgeblazen. Misschien jammer, maar het bruidspaar had een super leuk alternatief gevonden... Misschien wel veel leuker dan de boottocht.

Ik begon de dag bij Anne thuis. Ze was zich aan het voorbereiden lekker in hun eigen huis in Utrecht. Niets is fijner dan je eigen spullen om je heen. Tom was al vroeg het huis uitgezet om zich ergens anders voor te bereiden, en dus had Anne ook alle rust om haar heen. Nadat de make-up klaar was kon de jurk worden aangetrokken. Ik moet zeggen, ik heb al veel bruiloften meegemaakt, maar nog nooit heb ik zulke goede hulpen gezien; het invlechten van de jurk was zo gebeurt, en zonder fouten gewoon in 1 keer klaar! Het nadeel, nu was Anne wel 20 minuten te vroeg klaar, en dus duurde het wachten op haar aanstaande wat langer en dat is toch wat spannender dan wanneer je nog bezig bent. Gelukkig liet Tom niet te lang op zich wachten en kon de ontmoeting plaatsvinden.

Hierna zijn we naar de binnenstad van Utrecht gereden voor de fotoshoot. Ze hadden gekozen voor een rustig deel van de stad, langs de Nieuwe Gracht, met toch de kenmerken van Utrecht. Nadat we de ronde hadden gelopen zijn we nog naar een belangrijke plek gereden, daar waar Tom zijn Anne ten huwelijk had gevraagd. Op hetzelfde bankje hebben ze plaatsgenomen om hier nu met bruidskleding mooie foto's te laten maken.

 

Nadat we thuis een broodje hadden gegeten zijn we met de daggasten naar het alternatief gegaan; De tafel van 18. Hier hebben ze de bruidstaart gemaakt! Met z'n allen zorgen voor een lekkere vulling, het marsepein er netjes omheen drapperen, en alle bloemen van marsepein uitsteken. Erg leuk en bijzonder om dit op je bruiloft zelf te kunnen doen! Ook dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. En zoals eerder gezegd, ik denk ook veel specialer dan de rondvaart die eigenlijk gepland stond. 

Nadat de taart bijna klaar was moesten we wel verder naar de Nonnerie in Utrecht. De ceremonie stond op het punt van beginnen. En ook heel bijzonder, de BABS was de moeder van Tom. Persoonlijker kan je het niet maken.

Na de ceremonie hebben we de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt en was het tijd om de zojuist gemaakte taart aan te snijden en te proosten op deze bijzondere dag. Het bruidspaar had ervoor gekozen om bij het feest alvast een paar foto's te laten zien aan de gasten, en dit heb ik tijdens het diner voor ze verzorgd. 

Tevens heb ik nog een aantal sfeerfoto's gemaakt van het feest, en na de openingsdans was het voor mij tijd om afscheid te nemen van deze geweldige dag en het mooie bruidspaar.