Huwelijk Cristina en Rob

Cristina en Rob zijn bij mij via een ander bruidspaar terecht gekomen. De mooiste reclame die je kan maken is mond tot mond reclame, of in dit geval van gebaar tot gebaar reclame.

Het bruidspaar wonen en trouwen in Dordrecht, voor mij niet naast de deur, maar Nederland is gelukkig klein, dus geen enkel probleem om daar naar toe te gaan. Voor mij ook weer lekker om een nieuwe omgeving te ontdekken, wat voor je creativiteit alleen maar goed is. Ook mocht ik deze dag samenwerken met Gerda. Zij is fotograaf en vriendin van het bruidspaar. Zo had ze een dubbelrol, en konden we elkaar afwisselen op de belangrijkste momenten. Nu kon ze ook genieten van de dag, zonder dat er druk opstond om foto's te blijven maken, en toch o.a. de ceremonie gewoon meemaken. En gelukkig was de combinatie prima, en konden we beide maken wat we wilden, zonder elkaar in de weg te zitten.

Ik begon de dag bij Cristina, zij deed zelf haar make-up. Ook altijd een mooi moment, in alle rust jezelf voorbereiden op je grote dag. Voordat ze haar jurk aantrok zijn we eerst bij Rob gaan kijken. Hij was een stukje verderop in hun eigen huis zich aan het omkleden. Een tikkeltje zenuwachtig voor de dag, want hij gaat zijn toekomstige vrouw pas weer zien tijdens de ceremonie, en al die tijd is het dan toch maar wachten en wachten...

Voor ons was het tijd om terug te gaan naar Cristina, zij ging haar jurk aantrekken. Ook hier begonnen de gezonde spanningen te kriebelen, maar uiteindelijk lukte het toch om de jurk perfect aan te krijgen. Tijd om naar de trouwlocatie af te reizen. De ceremonie, receptie, diner en feest waren allemaal op 1 locatie; Wantijpaviljoen in Dordrecht.

Een mooie locatie, sfeervol aangekleed met veel aandacht voor de details.

Als eerste kwam Rob binnen, om vervolgens zijn bruid te zien komen aanlopen. Een bijzonder moment, en een traantje mocht natuurlijk gelaten worden. Er kwam niet alleen een hele mooie bruid aangelopen, dit was ook het moment waarom ze elkaar voor het eerst zagen vandaag. De ceremonie was mooi, leuke momenten in de speech verwerkt, je zag Cristina en Rob steeds ontspannender zitten en genieten van de dingen die voorbij kwamen.

Na de ceremonie was het tijd voor een toost, en een korte fotoshoot in het park, om vervolgens te beginnen aan het diner. Gerda nam de avond van mij over, en dus was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen van dit mooie bruidspaar.