Huwelijk Yvonne en Jeroen

Op vrijdag 29 mei 2015 mocht ik het huwelijk tussen Yvonne en Jeroen vastleggen. Een leuk bruidspaar, die ook een relaxte dag hadden bedacht, vooral genieten van de mensen om hun heen, en een mooi feestje ervan maken.

Ik begon de dag bij Jeroen. Hij was zich aan het voorbereiden bij zijn zwager. Half aangekleed nog lekker aan het genieten van het ontbijt. Een prima begin van de dag! Na een aantal sfeerfoto's van het ontbijten en van het verdere aankleden ben ik naar Yvonne gereden. Zij was inmiddels ook klaar om de jurk aan te trekken. Dit ging redelijk soepel, en stond het bruidspaar niets meer in de weg voor de ontmoeting. Het enige nadeel was dat de gemeente had besloten om de straat open te breken, precies voor de deur van Yvonne en Jeroen. Niets is mij te gek, dus voor mij een prima moment om in het gat te springen voor de deur. Geeft je net weer een ander perspectief dan anders :-).

Jeroen had als verassing een Volkswagen T1 busje gehuurd, de droomauto van Yvonne, hier scoorde hij een aantal plusjes mee! De eerste fotoshoot van de dag was in de binnenstad van Alkmaar, in de omgeving van de Molen van Piet. Een prima locatie, waarbij je diverse achtergronden hebt. Ondanks dat de voorspellingen slecht waren voor vandaag, hadden we het geluk dat het droog was tijdens deze sessie, en dat leverde natuurlijk mooie plaatjes op.

Nadat we deze foto's hadden gemaakt, zijn we richting Museum BroekerVeiling gereden. Hier was de rest van de dag gepland. Stiekem nog even een tussenstop gemaakt bij het Geesterambacht om wat foto's te maken met het busje erbij, om daarna de klas van juf Yvonne te ontmoeten. De kinderen waren allemaal uitgedorst als bruidjes en bruidegommen. Ze mochten allemaal mee met de rondvaartboot. Een ervaring die ze niet snel meer zullen vergeten. 

Na het afscheid nemen van de kinderen was het tijd voor iets waar zo lang naar uitgekeken was: De huwelijksceremonie. Het leuke bij Museum BroekerVeiling is dat je op een bootje komt binnenvaren, je stapt dus echt het huwelijksbootje in. De sfeer is hierdoor net even anders dan anders.

Ook voor de daggasten was er een rondvaart geregeld. Ook zij mochten een kijkje nemen in het mooie gebied van Broek op Langedijk. Inmiddels was het wel gaan regenen, gelukkig is de boot overdekt. Na de rondvaart was het alweer tijd om te gaan eten. Binnen hebben we de laatste groepsfoto's gemaakt, en was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen van dit mooie bruidspaar!