Huwelijk Annemieke en Robert

Wat tref ik het toch iedere keer met bijzondere bruidsparen. Gister (22 mei 2015) mocht ik het huwelijk van Annemieke en Robert vastleggen. Een bruidspaar uit Woerden, welke hier in Bergen ging trouwen en hun feest gaven. Ze hadden mij gevonden via vrienden die mij aan het werk hadden gezien bij een ander bruidspaar. Iedereen was daar zo tevreden dat ze mij zonder twijfel konden aanbevelen.Dit is natuurlijk het mooiste compliment wat je kan krijgen. 

Enkele maanden geleden mocht ik al hun trouwkaart ontwerpen. Een mooie strakke kaart, zonder al te veel poespas. Precies in de sfeer zoals de dag ook zou verlopen.

Ik begon de dag bij Annemieke. Ze was bij haar ouders thuis in Warmenhuizen. Samen met haar zussen zat ze gezellig aan tafel, waarbij de kapster en de visagiste druk bezig waren om de meiden nog mooier te maken.

De ouders van Annemieke zaten nog rustig af te wachten wat er gebeuren zou gaan. In het voorgesprek en in de mailwisseling kwam al snel te spraken dat het een relaxte dag zou gaan worden. Geen gedoe, gewoon een mooie feestje. Dat straalde ze vanaf het begin al uit. Gezellig aan tafel, overal de tijd voor genomen. En zien wat er komen ging.

Rond 12 uur kwam Robert zijn bruid ophalen. Na de ontmoeting een aantal foto's genomen in de tuin om vervolgens op weg te gaan naar de trouwlocatie "Het Hof" in Bergen. Eerst voor de trouwreportage. De omgeving van deze locatie verleent zich hier prima voor. Het ligt midden in het bos van Bergen. Alles wat ik als fotograaf maar te wensen heb is hier aanwezig. We konden ons hier dus prima vermaken om diverse mooie foto's te schieten.

Een half uur voor de ceremonie ging het bruidspaar even een broodje doen, en kon ik alvast wat sfeerfoto's maken van de gasten die inmiddels aankwamen.

De ambtenaar was ook een bekende van het bruidspaar. Iets wat het nog intiemer en persoonlijker maakt. Ze had ook een paar leuke items tijdens haar speech, wat de sfeer ook net even anders maakte dan gebruikelijk, natuurlijk in positieve zin!

Na de ceremonie was er een gezellig samenzijn met de gasten, tussendoor nog een aantal groepsfoto's gemaakt. Nadat het bruidspaar aan tafel was gegaan was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen van dit mooie bruidspaar.