Huwelijk Jessica en Rens

Op 24 april 2015 mocht ik het huwelijk tussen Jessica en Rens vastleggen. Zij hadden ervoor gekozen om een korte reportage te laten maken. Ook dat is natuurlijk geen probleem!

Ik begon bij Jessica en Rens thuis, waar alles nog rustig was. Jessica was thuis met een paar mensen om haar heen. Geen gedoe, alles lekker zelf regelen, waaronder haar make-up en het haar. Nadat ze de jurk had aangetrokken was het nog even wachten op Rens. Intussen kwam de familie aan, en maakte ook Rens zijn opwachting om bijn bruid op te halen. Met het gehele gezelschap gingen ze richting de rondvaartboot. Hiermee voeren ze richting de molen in Koedijk, alwaar ze in het huwelijk zouden treden. Ik ben de route met de auto gaan volgen, zodat ik op de mooiste, en meteen ook voor Alkmaar (en Koedijk) herkenbare plekken de foto's kon maken vanaf de kade.

De huwelijksceremonie was in de 'Gouden Engel'. De nieuwste molen van Koedijk. Erg sfeervol, mooi belicht, en leuke mensen aanwezig. Als verrassing was er ook nog livemuziek, zangeres Yvonne Leek zorgde ervoor dat er zowel bij binnenkomst, als tijdens de ceremonie regelmatig een extra traantje vloeide. Erg mooi en bijzonder als je zoveel emotie weet los te maken bij de mensen met je zang. Gelukkig heb ik Yvonne al vaker aan het werk gezien en gehoord, en wist ik wat ik kon verwachten.

Na de ceremonie nog een paar groepsfoto's gemaakt. Het bruidspaar ging aan boord om verder te varen naar de feestlocatie. En voor mij was het alweer tijd om afscheid te nemen van dit mooie bruidspaar.