Huwelijk Dagmar en Edwin

01 mei 2015, een bijzondere dag voor Dagmar en Edwin. Vandaag is het eindelijk zo ver; ze gingen trouwen!

Ik begon de dag in Amstelveen in het huis van Dagmar en Edwin. Edwin was thuis, om zich voor te bereiden op de grote dag. Na een aantal details gemaakt te hebben van het aankleden was het voor mij tijd om naar Ouderkerk aan de Amstel af te reizen, alwaar Dagmar bij haar ouderlijk huis al druk was met de visagie. Ook de rest van het gezin werd nog mooier gemaakt, en was het een gezellige boel. Waarbij de aanwezige mannen het met een lekker kopje koffie allemaal zaten te aanschouwen. Erg leuk om dit soort dingen ook vast te leggen. 

Nadat iedereen klaar was, en ook Dagmar haar jurk aanhad, was het tijd voor Edwin om zijn bruid op te halen. Hij kwam aan met een hele mooie Jaguar ( stiekem een extra ronde rijden met de getuigen was helemaal niet erg ;-) ).

Na de ontmoeting hebben we eerst een kleine reportage gemaakt op de boerderij, om vervolgens af te reizen naar het Amstelpark in Amsterdam. Het bruidspaar had lekker ruim de tijd ingepland, en zo konden we rustig aan, mooie foto's maken. Het weer werkte ook super mee, ik mocht dus zeker niet klagen!

Omdat we nog wat tijd over hadden zijn we onderweg ook nog gestopt om een aantal foto's te maken op locaties op de route naar het gemeentehuis van Amstelveen. Wat me vooral opviel vandaag was de rust die het bruidspaar uitstraalde. Natuurlijk was er de gezonde spanning, maar omdat ze overal ruim de tijd voor hadden ingepland, konden ze toch ontspannend voor de camera staan en de dag beleven. 

De ceremonie was in het gemeentehuis van Amstelveen. De trouwzaal keek over het water heen, met veel groen op de achtergrond. Ik was er nog niet eerder geweest, maar stiekem meteen verliefd op het uitzicht geworden. Na de ceremonie ging het bruidspaar terug naar Ouderkerk aan de Amstel, om hier te genieten van de bruidstaart, het diner en het feest. In de tussentijd nog de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt, om vervolgens alweer afscheid te moeten nemen van deze geweldige dag, en het mooie bruidspaar!