Huwelijk Yvonne en Cock

Mijn eerste bruiloft van het seizoen was meteen een bijzondere; een avondhuwelijk.

Enkele weken geleden kwam het verzoek van Yvonne en Cock of ik hun bruiloft wilde vastleggen op 31 januari 2015, en of het een probleem was dat het op de avond was en maar voor een paar uurtjes... Natuurlijk is dat geen enkel probleem!

Het huwelijk en het feest vonden plaats bij Restaurant "Ijgenweis Streekbos" in Bovenkarspel.

We hadden afgesproken om te beginnen na het diner, met de familiefoto's. Omdat het diner iets uitliep en ik iets eerder aanwezig was, kon ik het nog een stukje sfeer van het diner meepikken.

Het bruidspaar trok zich even later terug, om zich voor te bereiden op de ceremonie. In de tussentijd kwamen alle gasten binnen, welke ik bij de ingang op de foto heb gezet. Niet in een speciaal hoekje, maar gewoon de sfeer bij binnenkomst. Op de één of andere manier blijft dit toch altijd mooier. De mensen hebben niet door dat je er staat, dus je krijgt echt de sfeer te pakken ipv geposeerde, voor sommige moeilijke, foto's.

Nadat iedereen binnen was, kon de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. De ambtenaar van vandaag was Marianne Postma. Het werd haar niet al te makkelijk gemaakt op techniek gebied, maar dat maakte de sfeer alleen maar nog leuker.
Uiteraard mocht de kus en het ondertekenen van de akte niet ontbreken. Marianne had ook een speciale kinderakte gemaakt, zodat ook zij allemaal mochten tekenen. Het blijft toch bijzonder om als kind bij het huwelijk te kunnen zijn, en dan ook nog eens je handtekening ter goedkeuring mag zetten.

Na de ceremonie mocht het feest losbartsen. Eerst natuurlijk een toost, om daarna de voetjes los te maken en de heupen te laten draaien op de dansvloer, waarbij jong en oud opvallend gezellig meededen :-). Tijdens het feest heb ik nog diverse sfeerbeelden kunnen maken, om daarna alweer afscheid te nemen van dit geweldige bruidspaar! Het was voor mij een geslaagd begin van het seizoen!