Nieuwe Fotostudio

Na 6 succesvolle jaren op diverse locaties gewerkt te hebben is het tijd voor de volgende stap. Per 1 februari 2015 opent Daniël Vos Fotografie een eigen professionele fotostudio in Broek op Langedijk.

Op deze locatie ga ik mij richten op het fotograferen van kinderen, gezinnen en modellen. Natuurlijk op de dezelfde manier als altijd. Vol enthousiasme, professioneel en op een ontspannen manier.

Uiteraard ben ik ook nog steeds beschikbaar om de mooiste trouwreportages te maken.

Om iedereen kennis te laten maken met mijn studio, heb ik een speciale openingsaanbieding. Voor een sessie van 1 uur betalen jullie geen € 95,- maar slechts € 65,- per uur. Dit is inclusief alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie en een aantal foto's bewerkt, zodat deze kant en klaar zijn om afgedrukt te worden.

Boek snel een fotoshoot van 1 uur. De aanbieding is geldig tot en met 01-08-2015, en is alleen geldig voor een studioshoot. Je mag natuurlijk met zoveel personen komen als jullie willen!

Graag tot ziens!

Daniël Vos Fotografie
Mandepad 10 C
1721 CE  Broek op Langedijk

Alleen open op afspraak! 

Deze aanbieding is alleen geldig in de maanden december en januari. U krijgt een cadeaubon welke tot 01-08-2015 geldig is.