Huwelijk Brenda en Ivo

Mijn laatste bruiloft van 2014, de afsluiter van het bruidsseizoen. Nog 1 keer iets moois maken dit jaar, en dat met een super leuk bruidspaar. Op 14 november mocht ik het huwelijk tussen Brenda en Ivo vastleggen.

Ik begon de dag bij Ivo. Hij was zich thuis in Obdam aan het voorbereiden op de grote dag. De sfeer van de dag zat er meteen al goed in: alles relaxed, genieten van de dingen die zouden gaan gebeuren, en alles op zijn tijd. Heerlijk om een bruidspaar zo de dag in te zien gaan.

Nadat de trouwauto er was, een Engelse Taxi, ging Ivo nog even de bloemen ophalen, en ben ik naar Brenda gereden, alwaar ze samen met haar dochtertje inmiddels klaar was. Niet veel later kwam Ivo zijn bruidjes ophalen.

De fotoshoot was in centrum Alkmaar, een thuiswedstrijd voor mij. Ze hadden gekozen voor het Victoria park om te beginnen, en dan lopend door het oude centrum te gaan, om vervolgens weer bij het Victoria park te eindigen. Aan het begin was hun dochtertje ook nog mee. Een echt fotomodelletje. Zodra ze de camera zag begon ze echt te lachen en te poseren. Makkelijker kon ik het niet hebben :-).

Nadat we klaar waren met de trouwreportage, zijn we naar de Atalanta in Heerhugowaard gereden. Brenda werkt hier op school. En natuurlijk waren alle kinderen nieuwsgierig hoe bruid en bruidegom eruit zouden zien, dus mocht een bezoekje aan school niet ontbreken. Het bruidspaar had ook nog een lekkere verrassing meegenomen. Heerlijke cupcakes van Micha's en Diana's voor alle kinderen in de klas, en als klap op de vuurpijl mochten de kinderen uit de klas van juf Brenda ook nog eens mee naar het gemeentehuis om de bruiloft bij te wonen.

Maar voordat het bruidspaar "ja" tegen elkaar gingen zeggen, gingen we eerst terug naar Obdam om even samen thuis rustig bij te komen, en lekker te lunchen. Even een uurtje geen drukte om hen heen, een beetje opwarmen en vooral even relaxen. Top geregeld!

15 minuten voor vertrek naar het gemeentje huis van Alkmaar, kwamen de daggasten bij het bruidspaar thuis, om allemaal als 1 lange stoet richting de ceremonie te gaan. Ik was al even wat eerder richting Alkmaar gereden, zodat ik klaar kon staan om het bruidspaar op te vangen, en meteen weer mooie foto's kon maken. De ceremonie was lekker losjes, alle kinderen hadden de mooiste plek gekregen, en wederom was het niet alleen het bruidspaar wat in de belangstelling stond, hun dochterje Fenne wist de show aardig naar zich toe te trekken.

Na de ceremonie de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt, om daarna snel door te reizen naar Lounge Mij in Alkmaar voor het diner en het feest. Hier een aantal sfeer foto's mogen maken. En de sfeer zat er zeker goed in, wat een leuke tent! 

Nadat het bruidspaar de taart had aangesneden en aan tafel ging, ben ik rustig aan naar huis gereden. Nagenietend van deze bijzondere en mooie dag!