Huwelijk Monique en Jacco

Voor Moique en Jacco heb ik diverse producten mogen verzorgen. We begonnen met een loveshoot in Castricum aan Zee. Hier hebben we diverse foto's gemaakt voor hun trouwkaart en receptiealbum. Beide mocht ik ook ontwerpen voor hun.

Op 10 oktober 2014 was de grote dag zelf aangebroken. Ik begon bij Jacco. Hij was bij zijn ouders thuis. Lekker ontspannen (tenminste, Jacco wel :-)) begon hij aan zijn voorbereidingen. Nadat ik alle details erop had gezet, ben ik naar Monique gereden. Zij was nog niet bij de kapper vandaan, aangezien deze om de hoek was ben ik daar heen gegaan, om hier ook de laatste hand vast te leggen, om vervolgens naar het huis van Monique's moeder te gaan. Hier stond de visagiste al klaar. Nadat Monique en de kinderen helemaal mooi gemaakt waren was het tijd om de jurken aan te trekken.

Zeker met kleinere kinderen erbij, iets drukker als normaal, maar het levert wel hele bijzondere sfeerbeelden op.

Nadat iedereen klaar was, was het wachten op Jacco tot hij zijn bruidsjes kwam ophalen. Hij kwam aangereden in een mooie Rolls Royce van Rollsrent.nl, had 3 bruidsboeketten bij zich, en moest toch wel een keuze maken wie van de 3 de mooiste jurk aanhad. Gelukkig was dat toch wel Monique, en samen gingen we opweg naar de locatie voor de huwelijksvoltrekking. Als locatie hadden ze het Oude Raarhuis van Zaandijk uitgekozen. Een kleine, iets wat donkere locatie, maar wel heel sfeervol. 

Omdat we nog iets te vroeg waren op de locatie hebben we een mini reportage ingelast voor de deur van het Raadhuis, om zo geen tijd verloren te laten gaan.

Na de ceremonie, met een hele leuke ambtenaar, was het tijd voor de felicitaties, en het maken van de groepsfoto. Hierna zijn we naar Slot Assumburg gereden in Heemskerk.

Hier was de receptie, het diner en het feest. Tussendoor mocht ik in de tuinen de trouwreportage maken, om daarna afscheid te gaan nemen van dit bruidspaar.