Huwelijk Marijke en Roel

Trouwen met zijn drieën, het blijft een bijzonder iets. Marijke en Roel hadden al een tijdje plannen om te gaan trouwen, maar wanneer dat was nog de vraag. Nu Marijke zwanger was zou dit toch wel een extra mooi tintje geven aan hun dag. Geen groot feest, gewoon trouwen met een klein groepje en daarna lekker eten en drinken bij hun thuis.

Op 2 oktober 2014, 2 maanden voor de uitgerekende datum was het dan zover. Ik was ingehuurd voor een korte trouwreportage, de ceremonie en de proost. De trouwreportage hebben we gemaakt in de tuin van Marijke haar ouders in Assendelft, een mooie locatie met veel groen, een grote vijver en diverse dieren.

De trouwceremonie vond plaats in het 't Reght Huys in Westzaan. Een droomlocatie van Marijke, hoewel ze er nooit binnen was geweest, de buitenkant vond ze als klein meisje al weg mooi, en als ze dan ging trouwen, dan moest het hier gebeuren. Na de ceremonie en het feliciteren ben ik nog even mee geweest naar Koog aan de Zaan, om een enkel detail van de receptie op de foto te zetten, om hierna al weer afscheid te nemen van dit bruidspaar.