Huwelijk Corine en Ruben

Veel heb je in de hand, maar het weer zeker niet. Helaas kan je een bruiloft niet 2 dagen van te voren plannen, maar ondanks de vele regen, lieten Corine en Ruben hun trouwdag zeker niet in het water vallen.

De voorspellingen waren redelijk. Niet een stralende zon, maar wel overwegend droog. Helaas hadden de weermannen en vrouwen het niet helemaal juist, het regende en het bleef maar regenen op 24 oktober 2014.

Maar zoals al eerder aangeven, het bruidspaar straalde en bleef maar stralen. Ik begon de dag bij het huis van Corine en Ruben in Grootebroek. Corine was net klaar met de visagie en het haar, om meteen haar jurk aan te trekken. Nadat ik diverse details in huis op de foto had kunnen zetten, was Corine zover met haar jurk dat ik naar boven mocht komen om de laatste handelingen vast te leggen. Hierna was het wachten op Ruben. Gelukkig wist hij de weg nog naar zijn eigen huisje, en na de ontmoeting zijn we naar diverse locaties gereden voor de trouwreportage.

Het bruidspaar had diverse locaties in gedachten. Ondanks de regen zijn we vooral buiten gebleven. Tussendoor thuis nog even opdrogen, opwarmen en vooral genieten van een heerlijke luch, om daarna snel weer door te gaan naar de volgende locatie voor de trouwreportage.

Maar hierna was het toch echt tijd om richting Twist te gaan. De ceremonie vond plaats in het Twiskerslot. Een mooie en bekende locatie in Noord-Holland. Na de ceremonie was de receptie en het diner. Tussendoor nog een paar foto's gemaakt in de tuin, waaronder de groepsfoto's. 

Ondanks alle regen, hebben we toch hele mooie foto's kunnen maken. Het was af en toe een beetje spannend met mijn camera, deze is niet gemaakt om in de regen foto's te maken, zo af en toe ging hij ook een beetje vreemd doen, maar al met al heb ik van dit geweldige bruidspaar hele mooie foto's kunnen maken.