Huwelijk Karlien en Vincent

Als je een fotograaf zoekt voor je bruiloft is dat meestal een lastige keus, helemaal als je zelf ook fotograaf bent. Via een paar tips, onder andere van Juwelier Sjaak Knijn, kwamen Karlien en Vincent bij mij terecht, en de klik was er meteen. Mijn manier van werken en wat ik maakte sprak ze helemaal aan en zo was het voor Karlien en Vincent toch gelukt om de juiste fotograaf te vinden.

Enkele maanden voor de bruiloft hadden we al afgesproken om een loveshoot te maken. Deze foto's wilden ze gaan gebruiken voor hun eigen ontworpen kaart, en wilden ze graag naar een locatie gaan waar ze wat mee hadden. Hier was op de trouwdag zelf geen tijd voor, en dus is dit een ideale oplossing.

Op 6 september 2014 was het dan eindelijk zo ver. Karlien en Vincent waren alle twee in hun nieuwe eigen huisje in Amstelveen bezig met alle voorbereidingen, voor mij natuurlijk extra makkelijk om alle details erop te zetten.

Er was wel een echte ontmoeting bij de deur, en hierna was het tijd om meteen richting Amsterdam te reizen voor de fotoshoot in het Vondelpark. Het bruidspaar kon met mij meereizen naar de locatie, voor hun makkelijk, want alles vond verder plaats in Amsterdam, en dus hebben we ook alles lopend gedaan. 

Erg leuk om het op deze manier te doen, zo kun je makkelijk overal stoppen en even snel een foto maken van de sfeer in de stad. Vanuit het Vondelpark zijn we via diverse grachten terecht gekomen bij de trouwlocatie: De Keizersgrachtkerk. Wat een mooie locatie! Voor mij ideaal, diverse verdiepingen waarvan ik de foto's kon maken en goed belicht. Ik kon me dus prima uitleven! De ceremonie bestond uit zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening met tussendoor een heerlijke lunch.

Na de plechtigheden en de receptie zijn we weer verder door Amsterdam gelopen om naar het volgende punt van de agenda te gaan, het diner. Ook nu was er weer voldoende tijd om diverse foto's te maken. Helaas was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen van dit geweldige bruidspaar, zij gingen met een select gezelschap lekker dineren. En ik ging weer opzoek naar mijn auto, die we ergens bij het Vondelpark hadden geparkeerd :-).